Η τελετή ονοματοδοσίας του κλειστού γυμναστηρίου Γουμένισσας σε “Εβίνα Μάλτση” (Βίντεο)

Ειδήσεις Video /

Σε κλίμα συγκίνησης και παρουσία πολλών κατοίκων της περιοχής και συναθλητών της Εβίνας Μάλτση πραγματοποιήθηκε η ονοματοδοσία του κλειστού γυμναστηρίου Γουμένισσας σε “Εβίνα Μάλτση“.

Ο δήμος Παιονίας και Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου με την στήριξη των Βετεράνων Καλαθοσφαιστών Ελλάδος, στην όμορφη κωμόπολη της Κεντρικής Μακεδονίας, στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε η παλαίμαχη διεθνής μπασκετμπολίστρια, την τίμησαν, δίνοντας το όνομά της στο γήπεδο της περιοχής ως ελάχιστη αναγνώριση και επιβράβευση των μεγίστων αθλητικών υπηρεσιών τους στην «τεράστια» Ευανθία (Εβίνα) Μάλτση.

Η μέγιστη τιμή για την Εβίνα Μάλτση, καθώς το κλειστό γυμναστήριο της Γουμένισσας, της πόλης από την οποία κατάγεται και έκανε τα πρώτα της… μπασκετικά βήματα το 1990 με τον ΑΟΚ Γουμένισσας, πήρε το όνομά της και κοσμεί πλέον την πρόσοψη, θυμίζοντας τον θρύλο του γυναικείου Ελληνικού μπάσκετ, για να κατακτήσει όλον τον κόσμο και ως αθλήτρια και ως άνθρωπος.

Την τελετή προλόγισαν ο μητροπολίτης Γουμενίσσης κκ. Δημήτριος, ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς, ενώ συγκινημένη μίλησε και η Εβίνα Μάλτση.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με αγώνα των βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και των βετεράνων καλαθοσφαιριστών του ΑΟΚ Γουμένισσας.

Περισσότερα

Ανεξαρτητοποίηση Γ.Παμποράκη μετά τον σάλο που ξέσπασε στο θέμα ανάκλησης δύο αποφάσεων την περίοδο δημαρχίας του Χρήστου Γκουντενούδη (Βίντεο)

Πολιτική θύελλα κατά του επικεφαλής της μειοψηφίας στον δήμο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη  ξέσπασε κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του […]

Δεξίωση γευσιγνωσίας διοργάνωσε η επιτροπή προβολής και τουριστικής ανάπτυξης του δήμου Παιονίας

Θετικότατες εντυπώσεις στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης από διάφορα μέσα πανελλήνιας, περιφερειακής και τοπικής εμβέλειας, αλλά και όσους ανταποκρίθηκαν στο […]

Δείτε ακόμα

Τα δοξασμένα “φτερά του Πόντου” τίμησε ο δήμος Παιονίας στην μνήμη του ανθυποσμηναγού Στέφανου Μαυροματίδη

Kλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης και αγνού πατριωτισμού επικράτησε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε την Κυριακή 4.12.22, στο δημοτικό κατάστημα Αξιουπόλεως ο […]