Ειδήσεις Video

Η τελετή ονοματοδοσίας του κλειστού γυμναστηρίου Γουμένισσας σε “Εβίνα Μάλτση” (Βίντεο)

Σε κλίμα συγκίνησης και παρουσία πολλών κατοίκων της περιοχής και συναθλητών της Εβίνας Μάλτση πραγματοποιήθηκε η ονοματοδοσία του κλειστού γυμναστηρίου Γουμένισσας σε “Εβίνα Μάλτση“.

Ο δήμος Παιονίας και Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου με την στήριξη των Βετεράνων Καλαθοσφαιστών Ελλάδος, στην όμορφη κωμόπολη της Κεντρικής Μακεδονίας, στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε η παλαίμαχη διεθνής μπασκετμπολίστρια, την τίμησαν, δίνοντας το όνομά της στο γήπεδο της περιοχής ως ελάχιστη αναγνώριση και επιβράβευση των μεγίστων αθλητικών υπηρεσιών τους στην «τεράστια» Ευανθία (Εβίνα) Μάλτση.

Η μέγιστη τιμή για την Εβίνα Μάλτση, καθώς το κλειστό γυμναστήριο της Γουμένισσας, της πόλης από την οποία κατάγεται και έκανε τα πρώτα της… μπασκετικά βήματα το 1990 με τον ΑΟΚ Γουμένισσας, πήρε το όνομά της και κοσμεί πλέον την πρόσοψη, θυμίζοντας τον θρύλο του γυναικείου Ελληνικού μπάσκετ, για να κατακτήσει όλον τον κόσμο και ως αθλήτρια και ως άνθρωπος.

Την τελετή προλόγισαν ο μητροπολίτης Γουμενίσσης κκ. Δημήτριος, ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς, ενώ συγκινημένη μίλησε και η Εβίνα Μάλτση.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με αγώνα των βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και των βετεράνων καλαθοσφαιριστών του ΑΟΚ Γουμένισσας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η διαφορά… στο πατρώνυμο

Aνάμεσα σε αυτά, που προκάλεσαν εντύπωση στην πρόσφατη ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου από πλευράς […]

“Μιλούσε”… το ήθος του!

“Στην μουσική, αρχής γενομένης από την βυζαντινή, με “μύησε” από μικρό παιδί ο εξαίρετος ψάλτης, που είχαμε στο χωριό, Θοδωρής […]