Γενικά

Η Τ.Ε. Κιλκίς του ΚΚΕ για την εκ νέου βεβήλωση του αγάλματος του Αντάρτη στο Κιλκίς

Φαίνεται ότι κάποια “καλόπαιδα” στο Κιλκίς δουλειά δεν έχουν και ψάχνουν “δημιουργικούς” τρόπους να επιβάλλουν την παρουσία και την εγκληματική ιδεολογία τους με φασιστικά σύμβολα και εμετικά συνθήματα. Τέτοιο μίσος θρέφουν!

Για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες εβδομάδες, βεβήλωσαν το άγαλμα του αντάρτη στην πόλη του Κιλκίς, άγαλμα που αναπαριστά τον καπετάνιο του ΕΛΑΣ Γαρέφη και είναι αφιερωμένο στους αγώνες του ΕΑΜ, του ΕΛΑΣ, της ΕΠΟΝ και του ΔΣΕ.

Καταγγέλλουμε στο λαό της πόλης μας και ολόκληρου του νομού το θρασύδειλο βανδαλισμό από τα φασιστοειδή, που όπως πάντα, έτσι και αυτή τη φορά, μέσα στη νύχτα σαν τα ποντίκια οργάνωσαν τη ”δράση” τους.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα, πως θα καθαρίζουμε, όσες φορές κι αν χρειαστεί, το άγαλμα και κάθε σύμβολο της πάλης του λαού μας για καλύτερες μέρες. Οι κομμουνιστές, όχι μόνο δεν τρομοκρατούμαστε αλλά δυναμώνουμε την πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, στη γραμμή του κεφαλαίου, ενάντια στο φασισμό και στο καπιταλιστικό σύστημα που τον θρέφει και θρέφεται από αυτόν.

Ο φασισμός – ναζισμός, παιδί του καπιταλισμού, θα απομονωθεί για άλλη μια φορά από την πάλη του ίδιου του λαού και της νεολαίας.

“Σε τούτα εδω τα μάρμαρα, κακιά σκουριά δε πιάνει!”

Περισσότερα
Δείτε ακόμα