Πολιτισμός

Ο Α.Αμανατίδης πρόεδρος της δημόσιας κεντρικής βιβλιοθήκης του Κιλκίς

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΙΛΚΙΣ

Με απόφαση της υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1020/ΥΟΔΔ/7-12-2020), πρόεδρος της δημόσιας κεντρικής βιβλιοθήκης του Κιλκίς τοποθετήθηκε ο ιατρός και πρώην δήμαρχος Κιλκίς Τάσος Αμανατίδης, με αντιπρόεδρο τον χημικό και επί μακρόν στέλεχος των τοπικών οργάνων της ΝΔ Αθανάσιο Τατάρογλου.

Το νέο εφορευτικό συμβούλιο της βιβλιοθήκης αποτελείτε από τους:

Αμανατίδης Αναστάσιος του Δημητρίου, Συνταξιούχος ιατρός – πρώην Δήμαρχος Κιλκίς, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Τσερτσίδη Βασίλειο του Θεμιστοκλή, Φιλόλογο.

Τατάρογλου Αθανάσιος του Σωτηρίου, Χημικό, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τη Ζήση Μαρία του Ιωάννη, Θεατρολόγο.

Τερζενίδης Κωνσταντίνος του Αλέξανδρου, Εκδότη εφημερίδας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Τσιλογεώργη Παναγιώτη του Σωτηρίου, Φοιτητή του τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ.

Μιχαηλίδου Σοφία του Δημητρίου, Εκπαιδευτικό Α/β’αθμιας Εκπαίδευσης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την Πανοδήμου Ελευθερία του Δήμου, Βοηθό ιατρικών και βιολογικών εργαστηρίων, υπάλληλο νοσοκομείου.

Κοσμίδης Θεμιστοκλή του Δημητρίου, Αντιδήμαρχο Δήμου Κιλκίς, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την Παπαδάκη Σουλτάνα του Κωνσταντίνου, Εκπαιδευτικό – Μέλος Κοινότητας Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα