Πολιτισμός

«Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ» η νέα παράσταση του ΚΘΒΕ

Mια νέα παραγωγή- έκπληξη προγραμματίζει να ανεβάσει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος τον Μάιο στη Μονή Λαζαριστών. Πρόκειται για το έργο του Σταύρου Τσιώλη «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ» το οποίο θα παρουσιαστεί στο μικρό θέατρο της Μονής Λαζαριστών, σε σκηνοθεσία Ταξιάρχη Χάνου.

Με το ανέβασμα του θεατρικού αυτού έργου ενός από τους πιο αγαπημένους σκηνοθέτες και σεναριογράφους του νέου ελληνικού κινηματογράφου, το ΚΘΒΕ συμμετέχει στον εορτασμό της οικογένειας του ΠΑΟΚ που συμπληρώνει φέτος 90 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας.

Το έργο αναφέρεται στην ιστορική κάθοδο 2.500 οπαδών του ΠΑΟΚ σιδηροδρομικώς στην Αθήνα για τον αγώνα της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό, συμμετείχαν και δυο νεαρές γυναίκες οπαδοί για να συναντήσουν στον σταθμό Λαρίσης διάσημο Έλληνα ποπ τραγουδιστή από τον οποίο η μικρότερη έχει ζητήσει με επιστολή της, ραντεβού.

Ένα έργο που συζητήθηκε έντονα, καθώς συνδέθηκε με επεισόδια θερμόαιμων οπαδών του ποδοσφαίρου όταν παρουσιάστηκε το 2011 στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν, γεμάτο ωστόσο χιούμορ και τρυφερότητα.
Μια παράσταση που απευθύνεται στο ανδρικό & γυναικείο κοινό, όπως έχει δηλώσει και το ίδιος ο Σταύρος Τσιώλης: “Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ” τα δυο κορίτσια βρίσκουν στην ομάδα τους την συντροφικότητα, την δύναμη να ονειρεύονται και να ελπίζουν.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Απόστολου Τζιτζικώστα με τον Παναγιώτη Γουδαμάνη στην λαϊκή αγορά του Κιλκίς