Γενικά

Η 71 Α/Μ ταξιαρχία «Πόντος» ευπρεπίζει τον χώρο της πρώην έκτης μεραρχίας

Ευμενή σχόλια προκάλεσε η παρέμβαση της διοίκησης της 71 Α/Μ ταξιαρχίας «Πόντος» γιά ευπρεπισμό του χώρου της πρώην έκτης μεραρχίας πεζικού, ήτοι του πρώην στρατοπέδου Καραγιαννοπούλου και του περιγύρου του.
Αναφερόμενο στο θέμα, το διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου εφέδρων αξιωματικών νομού Κιλκίς εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου εφέδρων αξιωματικών νομού Κιλκίς συγχαίρει την πρωτοβουλία της διοίκησης της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας για τον ευπρεπισμό του χώρου της πρώην VI Μεραρχίας στην είσοδο της πόλης. Πρέπει συγχρόνως με πρωτοβουλίες ΟΛΩΝ ΜΑΣ να βοηθήσουμε στην αποκατάσταση του ευπρεπισμού των εγκαταλελειμμένων στρατοπέδων.
Πιστεύουμε ότι πέραν των «μεγαλόπνοων σχεδίων» η αξιοποίηση του στρατοπέδου Δογάνη μπορεί σήμερα με την καθοριστική συμβολή του Δήμου Κιλκίς, διάφορων πολιτιστικών φορέων και δημοτών, να συντελεσθεί κατά τρόπο που ο συγκεκριμένος χώρος να αποτελέσει σημείο αναφοράς για πολλές δραστηριότητες βγάζοντάς τον από την σημερινή εικόνα εγκατάλειψης.
Θεωρούμε σίγουρο λόγω πράξεων και όχι ….λόγων, ότι η παρουσία στο Κιλκίς του διοικητή της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας ταξιάρχου Πέτρου Δεμέστιχα, ότι πέραν των στοχεύσεων του για μία σύγχρονη, ισχυρή, ευέλικτη και με υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα ταξιαρχία θα συμβάλει αποφασιστικά και στον ευπρεπισμό των εγκαταλελειμμένων στρατοπέδων.
Οι όποιες προσπάθεις των ανωτέρω εμπλεκομένων για να μην μείνουν προσπάθειες χρειάζονται και την καθοριστικό συμβολή της Ιεραρχίας του Γενικού Επιτελείου Στρατού».

Περισσότερα

Λήψη απαιτούμενων μέτρων προστασίας των εργαζομένων δήμου Κιλκίς κατά τη διάρκεια του καύσωνα

Την περίοδο του θέρους λαμβάνει χώρα ιδιαίτερη καταπόνηση των εργαζομένων που οφείλεται στη συνέργεια μετεωρολογικών παραγόντων του εξωτερικού περιβάλλοντος και […]

Δείτε ακόμα