Γενικά

Η β’ τάξη του 6ου ΔΣ Κιλκίς στις εγκαταστάσεις του «Μαχητή»

Προορισμό άλλης μίας εκπαιδευτικής επίσκεψης απετέλεσαν οι εγκαστάσεις του δημοσιογραφικού συγκροτήματος του «Μ».
6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
Αυτήν την φορά οι χώροι «πλημμύρισαν» από τα χαρούμενα «τιτιβίσματα» των μικρών παιδιών της β’ τάξης του έκτου δημοτικού σχολείου Κιλκίς, που βίωσαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο αυτήν την εμπειρία του.
Σε όλα ήταν ζωηρό το ενδιαφέρον γιά τα θέματα της δημοσιογραφίας και της εκδοτικής δραστηριότητας αλλά και την επί μέρους λειτουργία των εγκαταστάσεων καθώς και την διαδικασία της έκδοσης των εφημερίδων, από την σύνταξη των κειμένων μέχρι την εκτύπωση.
Εξ ου και ο «βομβαρδισμός» ερωτήσεων, που δέχθηκε ο εκδότης της «Η» και διευθυντής του «Μ» Γιώργος Περπερίδης, ξεναγός των παιδιών, ο οποίος και ανέλαβε να απαντήσει σε όλες τις απορίες και επισημάνσεις σε ένα διάλογο που τον χαρακτήρισαν αμεσότητα, ζωντάνια και ζεστασιά.
Η ξεχωριστή στιγμή γιά τα παιδιά υπήρξε αυτή της διαμόρφωσης του περιεχομένου μίας «ζωντανής» ραδιοφωνικής εκπομπής, στην οποία, όπως ήταν φυσικό, πρωταγωνίστησαν τα ίδια με τον κ. Περπερίδη σε ρόλο συντονιστή.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη προσφορά μικροδώρων στους μικρούς επισκέπτες και τις …«θεσμικές» αναμνηστικές φωτογραφίες.
Τους μαθητές συνόδευαν οι δασκάλες Θεοδώρα Γυμνοπούλου και Κωνσταντίνα Σάρπη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας