Τακτοποιείται το θέμα με το κτίριο του ΤΕΙ Κιλκίς

Πολιτική /

Συζητήθηκε την Τρίτη 12.5.15 στην Βουλή το σχέδιο νόμου του υπουργείου πολιτισμού, παιδείας και θρησκευμάτων «Επείγοντα μέτρα για την πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση». Στο σχέδιο νόμου είχε καταθέσει τροπολογία ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς για την μεταβίβαση της κυριότητας του κτιριακού συγκροτήματος και του οικοπέδου απο το ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά την συζήτηση επί του σχεδίου νόμου στην ολομέλεια της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Τάσος Κουράκης αποδέχθηκε κατ’ αρχήν το περιεχόμενο της τροπολογίας και δεσμεύθηκε, μετά την αναγκαία «τεχνική» επεξεργασία, να τη συμπεριλάβει στο πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί την προσεχή εβδομάδα.
«Η θετική αυτή εξέλιξη θα δώσει οριστικό τέλος στην ταλαιπωρία των φοιτητών του τμήματος σχεδιασμού και τεχνολογίας ένδυσης, οι οποίοι θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του νέου κτιρίου», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου του κ. Γεωργαντά.

Περισσότερα

Γ.Φραγγίδης: Να υπογραφεί άμεσα η ΚΥΑ για την παράταση των 4000 συμβασιούχων στην υγεία. Φτάνει πια ο εμπαιγμός!

Κοινή δήλωση των Γιώργου Φραγγίδη και Γιώργου Μουλκιώτη, υπεύθυνων κοινοβουλευτικών τομέων υγείας και εργασίας & κοινωνικών υποθέσεων του ΠΑΣΟΚ – […]

Δείτε ακόμα

Να βρεις μιμητές

Μία από τις ευχάριστες “νότες” της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Δευτέρας 23.1.23 υπήρξε αναμφιβόλως η παρουσία πολυμελούς ομάδας […]