Πολιτική

Τακτοποιείται το θέμα με το κτίριο του ΤΕΙ Κιλκίς

Συζητήθηκε την Τρίτη 12.5.15 στην Βουλή το σχέδιο νόμου του υπουργείου πολιτισμού, παιδείας και θρησκευμάτων «Επείγοντα μέτρα για την πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση». Στο σχέδιο νόμου είχε καταθέσει τροπολογία ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς για την μεταβίβαση της κυριότητας του κτιριακού συγκροτήματος και του οικοπέδου απο το ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά την συζήτηση επί του σχεδίου νόμου στην ολομέλεια της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Τάσος Κουράκης αποδέχθηκε κατ’ αρχήν το περιεχόμενο της τροπολογίας και δεσμεύθηκε, μετά την αναγκαία «τεχνική» επεξεργασία, να τη συμπεριλάβει στο πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί την προσεχή εβδομάδα.
«Η θετική αυτή εξέλιξη θα δώσει οριστικό τέλος στην ταλαιπωρία των φοιτητών του τμήματος σχεδιασμού και τεχνολογίας ένδυσης, οι οποίοι θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του νέου κτιρίου», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου του κ. Γεωργαντά.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]