Αθλητισμός

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Γ.Νικολαϊδης του Άθλου Κιλκίς στο G1 πρωτάθλημα Tae Kwon Do

Το τριήμερο 19-20-21.10.18 πραγματοποιήθηκε πρωτάθλημα G1 tae kwon do στο Ολυμπιακό στάδιο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα.

Το επίπεδο τέτοιων πρωταθλημάτων είναι ιδιαίτερα υψηλό λόγω της βαθμολόγησης των αθλητών που συμμετέχουν σε αυτά από την παγκόσμια ομοσπονδία Ταεκβοντό την W.T.F.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές από πολλές χώρες του εξωτερικού και ιδιαίτερα από την Ευρώπη και η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη για να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλής τεχνικής και επιπέδου.

Από τον αθλητικό σύλλογο “Άθλος Κιλκίς” συμμετείχε ο αθλητής Γιώργος Νικολαΐδης στην κατηγορία των +65 παίδων όπου μετά από τέσσερις σκληρούς αγώνες κατάφερε να δείξει για άλλη μια φορά την υψηλή αγωνιστική του κατάσταση κατακτώντας την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο χάνοντας το χρυσό στις λεπτομέρειες.

Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης δήλωσε ικανοποιημένος με το θετικό αποτέλεσμα και δήλωσε ότι σε αγώνες τέτοιου επίπεδου η ήττα στον τελικό δεν είναι αποτέλεσμα που σε στεναχωρεί αλλά σου δίνει χαρά που έφτασες ως εδώ.

Ο αρχηγός ομάδος Αναστάσιος Μουτσάκης δήλωσε και αυτός ικανοποιημένος από την εμφάνιση που είναι ανάλογου του επίπεδου και των εμπειριών του αθλητή.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]