Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Να ‘ναι καλά τα… «σαϊνια» μας!

Αίτημα του Κιλκίς ετών… 53 αυτό της κατασκευής κολυμβητηρίου ολυμπιακών προδιαγραφών (πισίνα «πενηντάρα») ή έστω διεθνών (πισίνα «εικοσιπεντάρα», με αποδέκτες όλους τους έκτοτε κυβερνήσαντες και κυβερνώντες, με ουκ ολίγες περιόδους οικονομικής ευημερίας καθ’ όλο αυτό το διάστημα.

Ένα αίτημα, που… παραμένει αίτημα!

Προφανώς επειδή άλλο Κιλκίς και άλλο… Μυτιλήνη, όπου το ίδιο αίτημα διατυπώθηκε πολύ μεταγενέστερα από το 1968, ενώ ικανοποιείται σε μιάν οικονομικώς άκρως αρνητική συγκυρία (παρατεταμένη οικονομική και διετής υγειονομική κρίση)!

Μία συγκυρία, η οποία δεν αποδεικνύεται «εμπόδιο» στην εξεύρεση κονδυλίου σχεδόν 2.800.000 ευρώ για κολυμβητήριο ολυμπιακών προδιαγραφών στο ακριτικό νησί, εκεί που το επίσης ακριτικό Κιλκίς «βλέπει» το αίτημά του να… παραμένει αίτημα και… να διαιωνίζεται!

Να ‘ναι καλά τα… «σαϊνια» του κιλκισιώτικου παραγοντισμού, όλων των βαθμίδων!


Το κουφάρι των θεμελίων του κολυμβητηρίου Κιλκίς όπως απεικονίζεται από τον δορυφόρο, καθώς η φωτογραφισή του από κοντά είναι αδύνατη αφού στην περιοχή τα χόρτα έχουν να κοπούν εδώ και πολλά χρόνια

Περισσότερα

Όχι χαμηλά τα “πανώ”

Τείνει να εξελιχθεί, αν δεν έχει ήδη εξελιχθεί, σε … μόδα στο Κιλκίς η ανάρτηση ενημερωτικών “πανώ” σε χαμηλό ύψος, […]

Φωτοσχόλιο

Από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιο της Πέμπτης 4 Απριλίου 2024

«Παράδρομοι» και… δρόμοι

Δεν σημειώθηκε τροχαίο στο ύψος της Νέας Σάντας σε κανένα… «παράδρομο» ή «εθνική οδό», όπως με «ευκολία» ισχυρίσθηκαν κάποιοι του […]

Δείτε ακόμα