Κοινωνία

Τα παιδιά των νηπιαγωγείων Γουμένισσας δίνουν… άλλο «χρώμα» στο νοσοκομείο!

Ένα… άλλο «χρώμα» προσδίδουν στο ΓΝ – ΚΥ Γουμένισσας οι ζωγραφιές παιδιών των δύο νηπιαγωγείων της κωμόπολης, τις οποίες παρέδωσαν στην διοίκησή του κατά την διάρκεια επίσκεψής τους στο ίδρυμα.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

«Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε το πρωί της Πέμπτης 7.10.20 τον αναπληρωτή διοικητή του Γ.Ν.- Κ.Υ. Γουμένισσας Ηλία Ζάχαρη.

Επάνω στο γραφείο του βρίσκονταν υπέροχες παιδικές ζωγραφιές.

Η έμπνευση των μικρών παιδιών του 1ου και 2ου νηπιαγωγείων Γουμένισσας, σε συνδυασμό με την φαντασία τους, μας χάρισε μία νότα αισιοδοξίας μέσα στην δυσάρεστη ατμόσφαιρα της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Οι όμορφες δημιουργίες θα κοσμήσουν τον χώρο του τακτικού παιδιατρικού εξωτερικού ιατρείου του νοσοκομείου μας, που πλέον λειτουργεί καθημερινώς.

Η προσφορά τους είναι πολύ σημαντική γιά εμάς, μας συγκινεί ιδιαιτέρως και δείχνει την ευαισθησία, που χαρακτηρίζει και την αθωότητα, η οποία διακρίνει τα μικρά παιδιά.

Θα θέλαμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους μικρούς μας φίλους γιά την ευγενική τους χορηγία, καθώς επίσης να ευχαριστήσουμε και τις νηπιαγωγούς τους γιά την πρωτοβουλία που είχαν και ήταν για εμάς η καλύτερη έκφραση αγάπης την οποία και ανταποδίδουμε ολόψυχα.

Τα παιδιά είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε ως κοινωνία, είναι το μέλλον της Πατρίδος μας και θα πρέπει να τα φυλάττουμε και να τα προσέχουμε ως κόρην οφθαλμού».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα