Οικονομία

Τα METRO Cash & Carry ξεχώρισαν με τις καινοτόμες υπηρεσίες τους στη Ho.Re.Ca. 2023

Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, τα METRO Cash & Carry η Νο1 αλυσίδα χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, έδωσαν δυναμικό «παρών» στην Έκθεση Ho.Re.Ca. Η φετινή συμμετοχή αποτελεί την 3η συνεχόμενη για την αλυσίδα, σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση, η οποία αποδεικνύει έμπρακτα ότι η στήριξη των επαγγελματιών της εστίασης όπως εστιατόρια, ταχεία εστίαση, καφετέριες και φυσικά τα ξενοδοχεία, αποτελεί στρατηγική της προτεραιότητα.

Στο περίπτερο της αλυσίδας, οι επισκέπτες της Έκθεσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ONE STOP SHOP προορισμό για κάθε επαγγελματία. Επιπλέον, ενημερώθηκαν για όλες τις καινοτόμες υπηρεσίες της αλυσίδας, συνομίλησαν για τις εξατομικευμένες λύσεις με τους Συμβούλους Πωλήσεων, το εξειδικευμένο κωδικολόγιο που αριθμεί 15.000 κωδικούς, καθώς και το βραβευμένο e-shop, αποκλειστικά για επαγγελματίες, το οποίο είναι το μοναδικό που προσφέρει υπηρεσία διανομής σε όλη την Ελλάδα, διαθέτοντας στόλο 112 οχημάτων καλύπτοντας 1.500 παραγγελίες καθημερινά!

Η επισκεψιμότητα στο περίπτερο των METRO Cash & Carry ήταν ιδιαίτερα αυξημένη κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, ενώ οι επαφές με τους επαγγελματίες υπερδιπλασιάστηκαν σε σχέση με πέρυσι, αποδεικνύοντας το μεγάλο ενδιαφέρον τους για την αλυσίδα και τις υπηρεσίες της συνολικά.

Η Έκθεση Ho.Re.Ca. πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 13 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.

.

Περισσότερα

Η METRO τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Αγκαλιάζοντας την Ισότητα»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η METRO προχώρησε στη διοργάνωση ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου με τίτλο: «Αγκαλιάζοντας την Ισότητα», […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς

Προβληματισμοί

Απόγευμα ενός Σαββάτου, προτελευταία αγωνιστική ημέρα κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της ανώτερης κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς. Η ουραγός της κατάταξης αντιμετωπίζει […]