Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Τα καλά και συμφέροντα

«Πολύς θόρυβος γιά το τίποτε», κατά τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ και του…«φαν κλαμπ» του οι έντονες αντιδράσεις περιοίκων της περιοχής της πλατείας Γαλήνης ή Ζωοπάζαρου, όταν σημείο της πλατείας μετετράπη σε εργοτάξιο έργου … της ΔΕΥΑΚ, προκαλώντας ρυπάνσεις, ηχορρυπάνσεις και προβλήματα αισθητικής τοπίου!

«Έτσι κι αλλιώς στο συγκεκριμένο σημείο πάντα στάθμευαν λεωφορεία και βαρέα οχήματα», επιμένει … «απτόητος» ο αξιότιμος πρόεδρος!

Αυτός, που ακόμη και στο … όχι «μακρινό» παρελθόν ασκούσε κριτική στην διοίκηση του δήμου γιά «κακώς κείμενα»!

Προφανώς σ’ αυτά δεν συγκαταλέγεται το ότι ο δήμος Κιλκίς, στην ιδιοκτησία του οποίου ανήκει και το επίμαχο σημείο, είτε επέτρεπε τις μη νόμιμες σταθμεύσεις σ’ αυτό είτε το παραχώρησε γιά εργοτάξιο, «γράφοντας» εκεί όπου … «δεν πιάνει το μελάνι» τους περιοίκους!

Βλέπετε , …τα «καλά και συμφέροντα» άλλα ορίζουν!

Όσο γιά το άλλο το «σιγά, δεν έγινε και τίποτε», γιατί τότε ο δήμος δεν «εποίησε την νήσσαν», παρά έσπευσε άρον-άρον να «τα μαζέψει», μόλις ξεσηκώθηκε ο κόσμος και προκλήθηκε «θόρυβος»;

Φαίνεται, ότι και στις δύο πλευρές ταιριάζει «γάντι» και το … «πώς αλλάζουν οι καιροί»!

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]

Δείτε ακόμα