Πολιτική

Συνάντηση Γ.Γεωργαντά με εκπροσώπους της Ένωσης Αδειούχων Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Ν. Κιλκίς

Από το πολιτικό γραφείο του υφυπουργού ψηφιακής διακυβέρνησης και βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

“Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, συναντήθηκε χθες με τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ της Ένωσης Αδειούχων Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Ν. Κιλκίς.

Ο υφυπουργός ενημερώθηκε αναλυτικά για τις ενστάσεις της Ένωσης όσον αφορά πτυχές του επικείμενου σχεδίου νόμου της Κυβέρνησης για το υπαίθριο εμπόριο.

Ταυτόχρονα, άκουσε τις προτάσεις των μικροπωλητών λαϊκών αγορών, τις οποίες και θα μεταφέρει άμεσα στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, προκειμένου να εξεταστούν.

Τέλος, ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς δεσμεύθηκε ότι το επόμενο διάστημα και αφού έρθει σε επικοινωνία με τον υπουργό Ανάπτυξης, θα συναντηθεί ξανά με την Ένωση Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών, στο πλαίσιο της υποστήριξης που διαχρονικά και έμπρακτα εκφράζει προς τους επαγγελματίες του χώρου”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]