Πολιτική

Συνάντηση Γ.Φραγγίδη με τους εμποροεπαγγελματικούς συλλόγους του ν. Κιλκίς

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022, στο γραφείο του βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Φραγγίδη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους των εμποροεπαγγελματικών συλλόγων του νομού Κιλκίς  σε πολύ καλό κλίμα, και συζητήθηκαν  σημαντικά  ζητήματα του εμπορικού κλάδου.

Η οικονομική κρίση, η πανδημία, αλλά και η ενεργειακή κρίση αναφέρθηκαν ως  τα πρωτογενή αίτια  για την διαφαινόμενη δυσλειτουργία της αγοράς, με ορατούς τους κινδύνους τόσο για τον επιχειρηματικό κόσμο ,όσο και για το καταναλωτικό κοινό.

Διαγραφές και διακανονισμοί  χρεών, απαλλαγές τελών υπό προϋποθέσεις, μετάθεση ρυθμίσεων για χρέη σε εφορία και τράπεζες, αποτελούν λογικά αιτήματα προς διαπραγμάτευση, και τέθηκαν στη συζήτηση  από την πλευρά του εμπορικού κλάδου.

Ο βουλευτής  από την πλευρά του ενημέρωσε για τις ενέργειες, τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που ανέλαβε και πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα το Κίνημα Αλλαγής σε ολόκληρη την Επικράτεια με αφορμή τις συνεχείς ανατιμήσεις όλων των ειδών και την οικονομική δυσχέρεια στην οποία έχουν περιέλθει οι πολίτες.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]