Γενικά

Συμβασιοποιήθηκε το έργο της κατασκευής γηπέδου 5Χ5 στον Ευρωπό

Την Πέμπτη 31η Αυγούστου 2023, ο Κωνσταντίνος Σιωνίδης με την ιδιότητα του δημάρχου του δήμου Παιονίας και ο Παναγιώτης Καλλιμογιάννης ως εκπρόσωπος της εταιρείας «ΑΦΟΙ ΚΑΛΛΙΜΟΓΙΑΝΝΗ – Δ.ΦΩΤΑΡΟΥΔΗΣ Ο.Ε» υπέγραψαν την σύμβαση εκτέλεσης του έργου κατασκευής γηπέδου 5Χ5 στο δημοτικό σχολείο Ευρωπού συνολικής δαπάνης 119.201,65€.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο σύμφωνα την υπ’αριθμ. 250.1/2022/10-11-2022 απόφαση ένταξης σε αίτημα χρηματοδότησης που υπέβαλλε η διοίκηση του δήμου στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα « ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Το έργο αφορά την κατασκευή υπαίθριας αθλητικής εγκατάστασης στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου Ευρωπού και συγκεκριμένα ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5.

Προτεινόμενη επέμβαση: Το γήπεδο 5×5 θα έχει σχήμα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο με διαστάσεις αγωνιστικού χώρου 32,00 x 19,00 μ. ο μεγάλος άξονας του αγωνιστικού χώρου θα τοποθετηθεί στον άξονα Βορρά-Νότου. Θα γίνει ισοπέδωση, δημιουργία περιμετρικών τοιχίων εγκιβωτισμού κατασκευή, υπόβαση και ασφαλτική στρώση πάνω στην οποία θα επιστρωθεί ο συνθετικός χλοοτάπητας που θα αποτελεί την τελική επιφάνεια του γηπέδου ώστε να πληροί τις απαιτήσεις που έχει θέσει η FIFA.

Στο έργο περιλαμβάνεται ο εξοπλισμός του γηπέδου και περίφραξη ύψους 4μ. επί του περιμετρικού τοιχίου κατασκευασμένου από οπλισμένο σκυρόδεμα. Η περίφραξη θα περιλαμβάνει γαλβανισμένο συρματόπλεγμα και θύρα. Προβλέπεται επίσης φωτισμός με τοποθέτηση πυλώνων, βραχιόνων και προβολέων.

Η εγκατάσταση του αναδόχου που προέκυψε από τον διαγωνισμό αναμένετε να γίνει τον Οκτώβριο του 2023.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα