Κοινωνία

Συγχαρητήριο μήνυμα δημάρχου Κιλκίς στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς

Με μεγάλη μου χαρά πληροφορήθηκα την κορυφαία διάκριση που πέτυχε το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς στον πανελλαδικό μαθητικό διαγωνισμό του Junior Achievement Greece.

Η πρώτη θέση αξίζει δικαιωματικά στους μαθητές του σχολείου τόσο για το πρωτοποριακό εγχείρημά τους να προωθήσουν την καλλιέργεια μικρολαχανικών σε αυτοματοποιημένες συνθήκες παραγωγής όσο και για τη συλλογικότητα με την οποία αγκαλιάστηκε η επιχειρηματική τους ιδέα.

Ομολογώ ότι ήμουν βέβαιος για την επιτυχία του Ομίλου Δημιουργικότητας και Καινοτομίας της μαθητικής κοινότητας του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς, καθώς είχα την τύχη να παρακολουθήσω πριν δύο μήνες τα δείγματα προόδου της μαθητικής εικονικής επιχείρησης Microgreens – Magicgreens.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την εμπνευσμένη ιδέα τους και στους καθηγητές τους Σταύρο Κατσαρώνα και Ελένη Σιδηροπούλου που ενθάρρυναν και υποστήριξαν.την υλοποίησή της.

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς έβαλε ψηλά τον πήχυ και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει και τον επόμενο στόχο πρόκρισής του στις δέκα καλύτερες εικονικές επιχειρήσεις, ο οποίος και θα του δώσει δικαίωμα συμμετοχής στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό – Φεστιβάλ Μαθητικής Επιχειρηματικότητας της Εσθονίας.

Με υπερηφάνεια προσμένω και τη νέα τους επιτυχία!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]