Κοινωνία

Μήνυμα Κ.Πάκα – Κυμπαρίδη προς τους υποψήφιους γιά την τριτοβάθμια εκπαίδευση

Η σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ζωή ενός μαθητή.

Μία ημέρα σαν και αυτή, όλοι και όλες μας την θυμόμαστε με χαρά ή γλυκόπικρα συναισθήματα, καθώς ανταμείβει -τις περισσότερες φορές- τους κόπους μίας ολόκληρης μαθητικής ζωής.

Νέα επαγγελματικά μονοπάτια ξεδιπλώνονται μπροστά σας παιδιά, και τώρα ξεκινάει η ενήλικη ζωή σας, για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και όλες σας, ανεξαρτήτου αποτελέσματος!

Σε εσάς που θα ξεκινήσετε την φοιτητική σας ζωή τώρα, εύχομαι από καρδιάς να λάμψετε και να διαπρέψετε, ενώ σε εσάς που τα πράγματα δεν πήγαν όπως περιμένατε, να θυμάστε πως η ζωή μας επιφυλάσσει καθημερινά πολλές εκπλήξεις, και όταν κλείνει μία πόρτα πάντα ανοίγει μία άλλη!

Περισσότερα

Αποδόθηκε ο οφειλόμενος φόρος τιμής στην μνήμη του ήρωα εφέδρου ανθυποσμηναγού Σ.Μαυροματίδη

Τελετή αποκαλυπτηρίων της πινακίδας ονοματοθεσίας της κεντρικής οδού Πηγής σε οδό «Ανθυποσμηναγού Στέφανου Μαυροματίδη», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12.3.23, στον εν […]

Δείτε ακόμα

Αεικίνητος

Στην πανελλήνια απεργία της Πέμπτης 16.3.23 συμμετέσχε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς. «Διεκδικούμε ασφάλεια στην εργασία, δικαιοσύνη και […]