Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά την επιτυχία του να συμμετέσχει στους τελικούς στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Ρώμη.
Και λέμε χωρίς ίχνος ντροπής αφού οι αθλητές του ΓΣ Μανδρών σύμφωνα με δηλώσεις τους αγωνίζονται σε ένα χωράφι στο οποίο δεν έχει ούτε μεζούρα και μετράνε τις βολές τους με μπιτόνια από ελαιόλαδο, χλωρίνη και απορρυπαντικά.
Ο αθλητής που ετοιμάζεται γιά τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι και θα εκπροσωπήσει την πατρίδα μας και τον τόπο μας χωρίς τα βασικά όργανα άθλησης.
Το μόνο που κατάφεραν τόσα χρόνια και μετά τις επιτυχίες των αθλητών μας ήταν να στείλουν τον υπεύθυνο του τομέα Παιδείας Ιωάννη Λιναρδάκη να κουρέψει τα χόρτα του χωραφιού που προπονούνται οι αθλητές μας.
Αυτούσιο το κείμενο συγχαρητηρίων της ΔΕΕΠ Κιλκίς ΝΔ:
“Στον συντοπίτη μας αθλητή της σφυροβολίας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΖΑΛΤΟ ευχόμαστε ως ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ συγχαρητήρια για την πολύ καλή εμφάνιση του στους αγώνες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ρώμης όπου συμμετείχε στον τελικό του αγωνίσματος του και κατέλαβε την 12η θέση.
Ευχές για υγεία και πολλές επιτυχίες στο μέλλον το οποίο διαγράφεται ευοίωνο καθώς το νεαρό της ηλικίας του και το ταλέντο του αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για μια “πλούσια” σε διακρίσεις πορεία του στον κλασσικό αθλητισμό.
Συγχαρητήρια ΚΩΣΤΑ και πάντα ψηλά!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΗΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα

Την ανάκληση της ΚΥΑ που υποχρεώνει τις επιχειρήσεις να επιστρέψουν στους παρόχους ενέργειας τις επιδοτήσεις ζητά το Επιμελητήριο Κιλκίς

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, τον […]