Εκπαίδευση

“Γόνιμη” γιά τους μαθητές επίσκεψη της συγγραφέως Αλ.Μητσιάλη στο δημοτικό σχολείο Σ.Σ. Μουριών

Επίσκεψη στο δημοτικό σχολείο Σ.Σ. Μουριών πραγματοποίησε η συγγραφέας Αλεξάνδρα Μητσιάλη, ύστερα από πρόσκληση της διεύθυνσής του.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

“… Οι μαθητές των τάξεων, αφού διάβασαν, βάσει της ηλικιακής τους ομάδας, τα αντίστοιχα βιβλία της συγγραφέως, εκπόνησαν εργασίες και τις παρουσίασαν την ημέρα της επίσκεψης.

Η συγγραφές “αγκάλιασε” θερμά τους μαθητές του σχολείου μας, και μέσω των βιβλίων της ενίσχυσε την εξοικείωσή τους με το εξωσχολικό βιβλίο, ενθάρρυνε την ανάπτυξη της δημιουργικής φαντασίας τους και έδωσε στους μαθητές την δυνατότητα ανάδειξης των προσωπικών τους δεξιοτήτων.

Μία ξεχωριστή εμπειρία γιά τους μελλοντικούς μας αναγνώστες, μέσα στο ασφαλές περιβάλλον δημιουργίας και έκφρασης απετέλεσε η επίσκεψη της συγγραφέως.

Η συνέντευξη των παιδιών μας και οι εύστοχες ερωτήσεις τους έδωσαν την αφορμή γιά ανατροφοδότηση και ενίσχυση της φιλαναγνωσίας στους μαθητές μας.

Η εκδήλωση έκλεισε με την υπόσχεση της κ. Μητσιάλη να επισκεφθεί και πάλι το σχολείο μας”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Έφιππη Νέα Δημοκρατία

Μετά τις εκλογές του Ιουνίου 2023 είχα γράψει για τον μεγάλο κίνδυνο του Μητσοτάκη να μετατραπεί από μία σχετικά ικανοποιητική […]