Κοινωνία

Σχολικά είδη σε μαθητές διανεμήθηκαν από την Ι.Μ.Π.Κιλκίς

Με πρωτοβουλία της οργάνωσης της Εκκλησίας της Ελλάδος «Αποστολή», διανεμήθηκαν 274.446 σχολικά είδη, σε μαθητές δημοτικών σχολείων στην πρωτεύουσα και σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδος σε συνεργασία με τις ιερές μητροπόλεις και τους δήμους.
Ελληνόπουλα από την Αμερική, σε συνεργασία με τον IOCC, τον ανθρωπιστικό Οργανισμό των Ορθοδόξων Χριστιανών Αμερικής, δημιούργησαν ένα δώρο καρδιάς για τα παιδιά της Ελλάδας στέλνοντας μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.

ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΜΠΚ

Σε 27 περιοχές της Ελλάδας μεταξύ αυτών και στο Κιλκίς και συγκεκριμένα στην Αθήνα, τα Ιωάννινα, το Διδυμότειχο, την Κομοτηνή, τον Λαγκαδά την Καστοριά τη Χίο, τα Καλάβρυτα, τα Ψαρά, την Σύρο, την Τήνο, την Άνδρο, την Κέα, την Μήλο, την Σίφνο, την Σέριφο, την Κίμωλο, την Κύθνο, τη Φολέγανδρο, την Σίκινο, το Καστελλόριζο, τη Χάλκη, τη Γαύδο, τη Νίσυρο, το Αγαθονήσι και την Πάτμο δεκάδες χιλιάδες μαθητών παρέλαβαν τις τσάντες που περιελάμβαναν τα απαραίτητα είδη για δραστηριότητες (τετράδια, κηρομπογιές, μαρκαδόρους γομολάστιχες, ξύστρες, μολύβια, στυλό, χάρακες, ψαλίδια).
Η υλοποίηση του προγράμματος ξεκίνησε στις 11.9.14 από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.
Τα είδη διένειμε στην ιερά μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Εμμανουήλ σε παιδιά πολύτεκνων οικογενειών, ιερέων και άνεργων γονέων, προβαίνοντας γιά ακόμα μια φορά σε μια έκφραση της αγάπης και συμπαράστασης στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα