Αθλητισμός

Σχολιασμός της 7ης αγωνιστικής της α΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

Ξέφυγαν τα αήττητα πρωτοπόρα Λειβάδια και ο δεύτερος Αλέξανδρος Κιλκίς στον α΄ όμιλο α΄ κατηγορίας. Πιό κοντά στην τρίτη θέση, ακριβώς πίσω από τον Ποντιακό Ν. Σάντας, ο Βαπτιστής. Εδραίωση της αήττητης Τούμπας στην κορυφή του β΄ομίλου, ενώ το δεύτερο Πευκόδασος αισθάνεται άμεση πλέον την “απειλή”του Χορηγίου. Πρώτο “τρίποντο” γιά το Π. Γυναικόκαστρο.

*Τα πρωτοπόρα του α΄ ομίλου α΄ κατηγορίας Λειβάδια διατήρησαν το αήττητο, νικώντας τον τρίτο Ποντιακό Ν. Σάντας και ξέφυγαν περισσότερο από αυτόν, “νιώθωντας” πλέον την “ανάσα” μόνο του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Την απόσταση από την τρίτη θέση μείωσε στο ελάχιστο ο Βαπτιστής και αρκετά οι Καστανιές, ενώ λίγο πιό κάτω σημειώθηκε βαθμολογική ανάκαμψη του Απόλλωνος Μαυρονερίου. Αλέξανδρος Κιλκίς, Ποντιακός Ν.Σάντας, Απόλλων Μαυρονερίου και Μ. Στέρνα συνέχισαν να αγνοούν την ισοπαλία, ενώ χωρίς βαθμό παρέμεινε το ουραγό Κεντρικό.

*Νικώντας στο “ντέρμπυ” το δεύτερο Πευκόδασος, η αήττητη πρωτοπόρος Τούμπα απομακρύνθηκε από αυτό, εδραιώνοντας την παρουσία της στην κορυφή.

Όσο γιά το ηττηθέν, αισθάνεται πλέον πιό άμεση την “απειλή” του τρίτου Χορηγίου, ενώ από απόσταση “παρακολουθεί” τις εξελίξεις το τέταρτο Βαλτοτόπι, που με την νίκη του επί της Γρίβας υποσκέλισε το Πολύπετρο.

Την πρώτη νίκη του σημείωσε το Π. Γυναικόκαστρο, το οποίο ισοβάθμησε με το Π. Αγιονέρι, αφήνοντας τον ουραγό ΑΟΚ Πολυκάστρου μόνη ομάδα χωρίς βαθμό.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]