Αθλητισμός

Σχολιασμός της 6ης αγωνιστικής της α΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

“Αποκολλήθηκε” από τον υπόλοιπο “κορμό” η πρώτη τριάδα του α΄ ομίλου α΄ κατηγορίας, με τα πρωροπόρα Λειβάδια να διατηρούν το αήττητο. Βαθμολογική άνοδος Βαπτιστή και βελτίωση Επταλόφου, που σημείωσε την πρώτη νίκη του. Νέα επίδοση τερμάτων αγωνιστικής ημέρας, που έφτασαν τα 32 ή 6,4 ανά αγώνα! Ακόμη πιό μακριά από τους διώκτες η αήττητη πρωτοπόρος του β΄ ομίλου Τούμπα και το δεύτερο Πευκόδασος, ενώ διατήρησε το αήττητό του το τρίτο της κατάταξης Χορήγι. Πρώτη ισοπαλία γιά Βαλτοτόπι και Π. Αγιονέρι. “΄Επιασε” τα εκατό ο συνολικός αριθμός τερμάτων.

Με νίκες συνέχισαν οι τρεις πρώτοι της κατάταξης του α΄ομίλου α΄ κατηγορίας.

Τα πρωτοπόρα Λειβάδια διατήρησαν το αήττητο, ενώ παρέμειναν ισόβαθμοι Αλέξανδρος Κιλκίς και Ποντιακός Ν. Σάντας, αυξάνοντας την απόσταση από την τέταρτη θέση, στην οποία προωθήθηκε ο Βαπτιστής, “προσπερνώντας” τις Καστανιές.

Στην βάση ξεχώρισε η πρώτη νίκη του Επταλόφου στο Κεντρικό, το οποίο παρέμεινε η μόνη ομάδα χωρίς βαθμό, ενώ συνέχισαν χωρίς ισοπαλία Αλέξανδρος Κιλκίς, Ποντιακός Ν. Σάντας, Καστανιές, Απόλλων Μαυρονερίου και Μ. Στέρνα. Το εν λόγω αποτέλεσμα απουσίασε την 6η αγωνιστική ημέρα, με τους φιλοξενουμένους να υπερισχύουν των γηπεδούχων στις νίκες,με τρεις έναντι δύο.

Εντυπωσιακή η παραγωγικότητα σ’ αυτόν τον όμιλο, με νέα επίδοση αγωνιστικής ημέρας στα 32 ή 6,4 ανά αγώνα, έναντι των 31 της “πρώτης”.

Διατήρησε το αήττητό της η πρωτοπόρος του β΄ ομίλου Τούμπα, με το δεύτερο της κατάταξης Πευκόδασος να συνεχίζει να αγνοεί την ισοπαλία, ένα αποτέλεσμα που έφερε γιά πρώτη φορά το, επίσης αήττητο, Χορήγι.

Την πρώτη φετινή ισοπαλία τους σημείωσαν Βαλτοτόπι και Π. Αγιονέρι, ενώ, εκτός από το Πευκόδασος,συνέχισε να την αγνοεί η Γρίβα. Το προτελευταίο Π. Γυναικόκαστρο παρέμεινε το μόνο χωρίς νίκη και ο ουραγός ΑΟΚ Πολυκάστρου, που είχε προγραμματισμένη ανάπαυλα, ο μόνος χωρίς βαθμό.

Σημειώθηκαν 15 τέρματα, που “ανέβασαν” τον συνολικό αριθμό στα ακριβώς εκατό.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αεικίνητος

Στην πανελλήνια απεργία της Πέμπτης 16.3.23 συμμετέσχε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς. «Διεκδικούμε ασφάλεια στην εργασία, δικαιοσύνη και […]