Αθλητισμός

Σχολιασμός της 4ης αγωνιστικής της α΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

Η τέταρτη αγωνιστική ημέρα υπήρξε η μέχρι στιγμής λιγότερο παραφωγική, με αρνητική φετινή επίδοση συνολικού αριθμού τερμάτων, καθώς σημειώθηκαν μόλις δώδεκα.“Τέσσερα στα τέσσερα” γιά τα πρωτοπόρα του α΄ομίλου α΄κατηγορίας Λειβάδια, ενώ ακολουθούν οι ισόβαθμοι Αλέξανδρος Κιλκις, Καστανιές και Ποντιακός Ν. Σάντας, έχοντας “προσπεράσει” τον Βαπτιστή που έχασε το αήττητο. Επικεφαλής του β΄ομίλου τέθηκε η Τούμπα, υποσκελίζοντας το Πευκόδασος που γνώρισε στην Γρίβα την πρώτη ήττα του.

Αγώνες τέσσερις νίκες τέσσερες γιά τα πρωτοπόρα του α΄ ομίλου α΄ κατηγορίας Λειβάδια, ενώ στην δεύτερη θέση προωθήθηκαν οι ισόβαθμοι και αγνοούντες την ισοπαλία Αλέξανδρος Κιλκίς, Καστανιές και Ποντιακός Ν. Σάντας, εκτοπίζοντας τον Βαπτιστή, που έχασε στην Ν. Σάντα το αήττητό του.

“Βήμα” εμπρός έκανε η Δοϊράνη, που μαζί με τον Απόλλωνα Μαυρονερίου και την Μ. Στέρνα συνέχισαν να αγνοούν και αυτές την ισοπαλία. Χωρίς νίκη παρέμεινε ο Επτάλοφος και μόνο χωρίς βαθμό το Κεντρικό.

Σημειώθηκαν 26 τέρματα, “ανεβάζοντας” το σύνολο στα 100 ή 25 ανά αγωνιστική ημέρα, στον μέχρι στιγμής κορυφαίο απολογισμό παραγωγικότητας και των δύο ομίλων.

Αλλαγή κατοχής της κορυφής σημειώθηκε στον β΄όμιλο, με την αήττητη Τούμπα να “αναρριχάται”σ’ αυτήν, εκτοπίζοντας το Πευκόδασος το οποίο υπέστη στην Γρίβα την πρώτη ήττα του. Η εν λόγω ομάδα, που δεν έχει σημειώσει έως τώρα ισοπαλία, διατήρησε την επαφή της με τα ισόβαθμα στην τρίτη θέση και αήττητα Πολύπετρο και Χορήγι. Χωρίς ισοπαλία παρέμειναν Βαλτοτόπι και Π. Αγιονέρι, χωρίς νίκη το Π. Γυναικόκαστρο και μόνος χωρίς βαθμό ο ΑΟΚ Πολυκάστρου.

Σημειώθηκαν 21 τέρματα ή 5,25 ανά αγώνα, στην μέχρι στιγμής υψηλότερη επίδοση αγωνιστικής ημέρας αυτού του ομίλου, ενώ μετά τα δύο τέρματα, που δέχθηκε το Πευκόδασος, δεν υπάρχει πλέον ομάδα με απαραβίαστο εστίας.

Αξιοσημείωτο στον “εκτελεστικό” τομέα και το γεγονός ότι σημειώθηκε “οκτάρα” και στους δύο ομίλους γιά πρώτη φορά την ίδια αγωνιστική ημέρα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]