Αθλητισμός

Σχολιασμός της 3ης αγωνιστικής της α΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

Μόνα στην κορυφή του α΄ομίλου α΄κατηγορίας τα Λειβάδια, με «τρία στα τρία».

Την μοναξιά της κορυφής του α΄ομίλου α΄κατηγορίας απολαμβάνουν τα Λειβάδια, που έφτασαν στο «τρία στα τρία», την ώρα που «σκάλωναν» στα «εμπόδιά» τους ο Βαπτιστής και οι Καστανιές.

Ο πρώτος διατήρησε το αήττητο με ισοπαλία, ενώ οι δεύτερες υπέστησαν την πρώτη ήττα τους και ισοβάθμησαν με τον Αλέξανδρο Κιλκίς, που πέτυχε την ευρύτερη νίκη, και τον Ποντιακό Ν.Σάντας, που τις νίκησε στην έδρα τους. Πρώτη νίκη και βαθμοί γιά την Μ.Στέρνα και πρώτος βαθμός γιά τον Επτάλοφο, με επακόλουθο να μείνει μόνο χωρίς βαθμό το Κεντρικό, το οποίο, μαζί με τον Επτάλοφο, σημείωσε το πρώτο τέρμα.

Στον αντίποδα, οι Καστανιές έχασαν το απαραβίαστο της εστίας, και έτσι δεν υπάρχει πλέον ομάδα χωρίς είτε ενεργητικό είτε παθητικό τέρμα. Τέλος, … οκτώ ομάδες αγνοούν την ισοπαλία, ενώ Επτάλοφος και Κεντρικό έμειναν οι μόνες χωρίς νίκη.

Πρώτη νίκη επί ισαρίθμων αγώνων γιά το πρωτοπόρο του β΄ομίλου Πευκόδασος, το μόνο με απαραβίαστη εστία. Πρώτη νίκη και βαθμοί γιά την Γρίβα και πρώτος βαθμός γιά το Π.Γυναικόκαστρο.

Τα πρωτεία στον β΄όμιλο διατήρησαν τα Λειβάδια με την τρίτη νίκη τους επί ισαρίθμων αγώνων, ενώ αήττητες παρέμειναν η δεύτερη Τούμπα και οι ισόβαθμες ομάδες των Χορηγίου και Πολυπέτρου, που ακολουθούν με έναν αγώνα λιγότερο η καθεμία. Την πρώτη νίκη και συγχρόνως τους πρώτους βαθμούς της απέσπασε η Γρίβα και τον πρώτο βαθμό του ο Π.Γυναικόκαστρο, αφήνοντας μόνο βαθμο τον ΑΟΚ Πολυκάστρου.

Με την επίτευξη των τερμάτων της Γρίβας δεν υπάρχει πλέον ομάδα, που να μην έχει παραβιάσει εστία, ενώ στον αντίποδα το πρωτοπόρο Πευκόδασος παρέμεινε το μόνο με ανέπαφη εστία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η διαφορά… στο πατρώνυμο

Aνάμεσα σε αυτά, που προκάλεσαν εντύπωση στην πρόσφατη ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου από πλευράς […]