Αθλητισμός

Σχολιασμός της 2ης αγωνιστικής της α΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

Διπλασίασαν τις νίκες Βαπτιστής, Καστανιές και Λειβάδια στον α΄ όμιλο α΄κατηγορίας, ενώ στο μηδέν παρέμειναν Επτάλοφος, Κεντρικό και Μ. Στέρνα. Μόνο στην κορυφή του β΄ομίλου το Πευκόδασος, με “δύο στα δύο”, ενώ διατήρησαν το αήττητο Τούμπα, Χορήγι και Πολύπετρο και παρέμειναν “άβαθμοι” Π. Γυναικόκαστρο, Γρίβα και ΑΟΚ Πολυκάστρου.

Βαπτιστής, Καστανιές και Λειβάδια ισοβάθμησαν στην κορυφή του α΄ ομίλου α΄ κατηγορίας ως οι μόνες ομάδες με “δύο στα δύο”, ενώ δεν υπάρχει άλλη αήττητη, με Επτάλοφο, Κεντρικό και Μ. Στέρνα να έχουν μείνει στο μηδέν. Οι δύο πρώτες παρέμειναν οι μόνες “άσφαιρες”, ενώ μόνον η εστία των Καστανιών παρέμεινε ανέπαφη.

Χωρίς ισοπαλία και τις δύο πρώτες αγωνιστικές ημέρες σ’ αυτόν τον όμιλο.

*Στον β΄ όμιλο μόνο το Πευκόδασος έφτασε στις δύο νίκες επί ισαρίθμων αγώνων και, φυσικά, προηγείται, ενώ το αήττητο διατήρησαν Τούμπα, Χορήγι και Πολύπετρο, “Άβαθμοι” παρέμειναν Π. Γυναικόκαστρο, Γρίβα και ΑΟΚ Πολυκάστρου, ενώ δεν υπήρξε ισόπαλο αποτέλεσμα.

Σημειώθηκε νέα επίδοση συνόλου τερμάτων με 16 ή τέσσερα ανά αγώνα. Μέχρι στιγμής το πρωτοπόρο Πευκόδασος είναι το μόνο με απαραβίαστη εστία και η Γρίβα η μόνη χωρίς ενεργητικό τέρμα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα