Αθλητισμός

Σχολιασμός της 9ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Ακλόνητη στην κορυφή της α1 κατηγορίας η ΑΕ Πολυκάστρου. Διατηρήθηκε στην πρώτη τετράδα ο Εύρωπος. «Αθόρυβη» άνοδος Μ. Βρύσης και Καμπάνη. Εβδομη αγωνιστική ημέρα επί συνόλου εννέα χωρίς ισοπαλία! «Στο κόκκινο» με… επτά κόκκινες κάρτες ο αγώνας Πάϊκο Γουμένισσας – ΑΕ Πολυκάστρου!

Νικώντας εκτός έδρας το Πάικο Γουμένισσας, η ΑΕ Πολυκάστρου παρέμεινε «γαντζωμένη» στην κορυφή της κατάταξης της α1 κατηγορίας, ενώ δεύτερη πέρασε η Πλαγιά, επικρατώντας του συνεχούς υποχωρούντος Επταλόφου.

Ο Εύρωπος, που είχε προγραμματισμένη ανάπαυλα, παρέμεινε στην πρώτη τετράδα, ισοβαθμώντας, όμως, με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, που με το σαρωτικό πέρασμά του από τον ΣΣ Μουριών συνέχισε την προέλασή του προς τις περίοπτες θέσεις.

Την «αθόρυβη» άνοδό τους, συνέχισαν οι Μ. Βρύση με «τεσσάρα» επί της Ποντοηράκλειας, και ο Καμπάνης, υπερισχύοντας της ουραγού και μόνης χωρίς νίκη Αργυρούπολης.
Σε… «μαύρη» χρονιά «πάνε» να «ανακηρύξουν» οι ομάδες της α1 κατηγορίας την φετινή για… την ισοπαλία, καθώς έφτασαν τις επτά επί συνόλου εννέα οι αγωνιστικές ημέρες χωρίς αυτήν.

Με ένα άλλο χρώμα, το κόκκινο, «βάφτηκε» ο αγώνας Πάικου Γουμένισσας – ΑΕ Πολυκάστρου, καθώς σημειώθηκαν …επτά αποβολές;, πέντε παικτών, εκ των οποίων οι τρεις του γηπεδούχου και οι δύο της φιλοξενουμένης, και δύο παραγόντων, σε μιάν από τις κορυφαίες χειρότερες στιγμές σ’ αυτόν τον τομέα από… καταβολής ΕΠΣΚ, δηλαδή στην σχεδόν… εξηντάχρονη ιστορία της!

Πάντως και οι δύο πλευρές πνέουν μένεα κατά της διαιτησίας, χαρακτηρίζοντάς τις αποβολές ως άδικες και επιρρίπτοντας αποκλειστικώς σ’ αυτήν την προκληθείσα ένταση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα