Σχολιασμός της 9ης αγωνιστικής της α κατηγορίας ΕΠΣΚ

Ο Αλέξανδρος «πρωταθλητής Χειμώνα» α’ ομίλου α’ κατηγορίας επικρατώντας την τελευταία αγωνιστική ημέρα του πρώτου γύρου, εκτός έδρας, στο «ντέρμπυ» κορυφής με τα Λειβάδια. Πλησίασε ο Ποντιακός Ν. Σάντας. Αήττητη «πρωταθλήτρια» β ‘ ομίλου η Τούμπα. Αήττητο και το δεύτερο Χορήγι
Επικρατώντας εκτός έδρας των Λειβαδίων, στο «ντέρμπυ» κορυφής της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας, ο Αλέξανδρος αναδείχθει «πρωταθλητής Χειμώνα» α’ ομίλου α’ κατηγορίας, χωρίς να έχει σημειώσει ισοπαλία. Επίσης, έμεινε η μόνη ομάδα με μονοψήφιο αριθμό παθητικών τερμάτων, μετά τα δύο που δέχθηκε από αυτόν η άμυνα των Λειβαδίων.
Τα τελευταία πλησίασε σε απόσταση «αναπνοής» ο Ποντιακός Ν. Σάντας, ο μόνος που νίκησε, και μάλιστα εκτός έδρας, τον πρωτοπόρο Αλέξανδρο.
Στην πρώτη τετράδα εδραιώθηκε ο Βαπτιστής, ενώ «βήματα» εμπρός έκαναν Δοϊράνη, που «προσπέρασε» τις Καστανιές, και Μ. Στέρνα, που ισοβάθμησε με τον Απόλλωνα Μαυρονερίου χάρη στην εκτός έδρας νίκη επί του Επταλόφου. Επίσης, χάρη στα πέντε τέρματα, που σημείωσε, άφησε μόνη ομάδα με μονοψήφιο αριθμό ενεργητικών τερμάτων το ουραγό Κεντρικό, που παρέμεινε και το μόνο χωρίς βαθμό.
Δεν σημειώθηκε καμμία ισοπαλία.
Στον β’ όμιλο τον άτυπο τίτλο της «πρωταθλήτριας Χειμώνα» κατέκτησε η αήττητη Τούμπα, με το αήττητο να διατηρεί και το δεύτερο Χορήγι, το οποίο παραχώρησε ισοπαλία στο Βαλτοτόπι, που ισοβάθμησε με το Πολυπέτρο, ενώ οι δυό τους έφτασαν «μιάν ανάσα» από το τρίτο Πευκόδασος, εκμεταλλευόμενοι την προγραμματισμένη ανάπαυλά του, και απομακρύνθηκαν από την Γρίβα.
Την τελευταία πλησίασε το Παλαιό Αγιονέρι, με την νίκη του επί… του Παλαιού Γυναικοκάστρου, ενώ ουραγός ΑΟΚ Πολυκάστρου παρέμεινε ο μόνος χωρίς βαθμό.
Δεν σημειώθηκε καμμία νίκη φιλοξενουμένου.