Αθλητισμός

Σχολιασμός της 7ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Αποσπάσθηκε κατά πέντε βαθμούς από τον δεύτερο Εύρωπο, νικώντας τον στον μεταξύ τους αγώνα. Πάικο Γουμένισσας και Πλαγιά τον ακολουθούν κατά πόδας, ενώ ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης νίκησε τον Καμπάνη και τον υποσκέλισε μαζί με τον ισόβαθμο του ηττηθέντα από το Πάικο Γουμένισσας Επτάλοφο. Απομονώθηκε στην βάση της κατάταξης η Αργυρούπολη. Πέμπτη αγωνιστική ημέρα επί συνόλου επτά χωρίς ισοπαλία. Τέταρτο αυτοτέρμα παίκτη της Ποντοηράκλειας!

Την απόλυτη «μοναξιά» της κορυφής απολαμβάνει η ΑΕ Πολυκάστρου, μετά την νίκη της στο «ντέρμπυ» της ημέρας επί του δευτέρου Απόλλωνος Ευρώπου.

Τον ηττηθέντα πλησίασαν στον ένα βαθμό το Πάικο Γουμένισσας, δηλαδή το «βουνό», και… η Πλαγιά, που παρέμειναν ισόβαθμοι υπερισχύοντας εκτός έδρας… του Επταλόφου το πρώτο και της «κολλημένης» σε βαθμολογικό τέλμα τον τελευταίο καιρό Μ.Βρύσης, επίσης εκτός έδρας, η δεύτερη.

Ακριβώς κάτω από αυτές τις ομάδες, ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης «αναρριχήθηκε» στην Πέμπτη θέση, καταβάλλοντας τον Καμπάνη που παρέμεινε ισόβαθμος του Επταλόφου.

Στην βάση η Ποντοηράκλεια επικράτησε της ουραγού Αργυρούπολης και ισοβάθμησε με τον Εθνικό ΣΣ Μουριών, που είχε την προγραμματισμένη ανάπαυλά του. Η ηττηθείσα απομονώθηκε επικινδύνως, έχοντας μείνει η μόνη ομάδα χωρίς νίκη.

Αυτό που συμβαίνει φέτος με την ισοπαλία μοιάζει πλέον απίστευτο: Πέντε αγωνιστικές ημέρες επί συνόλου επτά χωρίς αυτήν, έχοντας κάνει μόνο δύο φορές την εμφάνισή της και μάλιστα από μία φορά σε καθεμία από τις δύο υπόλοιπες!

Όμως, το μέχρι στιγμής πιο… «τρελλό» στατιστικό είναι αυτό με τα αυτοτέρματα: Σημειώθηκαν τέσσερα, και τα τέσσερα από παίκτες… μιάς ομάδας, της Ποντοηρακλείας!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα