Αθλητισμός

Σχολιασμός της 5ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

«Αναρριχήθηκε» στην κορυφή της α1 κατηγορίας. Σε απόσταση «βολής» ο Εύρωπος και οι ισόβαθμες Πλαγιά και Επτάλοφος, ενώ έχασαν «έδαφος» οι, επίσης ισόβαθμες ομάδες των Μ.Βρύσης και ΠΑΟΚ Κρηστώνης. «Βήμα εμπρός» από το Πάϊκο Γουμένισσας και πρώτος βαθμός για την ουραγό Αργυρούπολη. Τριπλή επιτυχία Β. Σαβελίδη (Πάικου Γουμένισσας)

Αλλαγή κατοχής της κορυφής της α1 κατηγορίας, καθώς σ’ αυτήν «αναρριχήθηκε» μόνη η ΑΕ Πολυκάστρου, με άνετη νίκη επί του Καμπάνη.

Ακολουθούν σε απόσταση «βολής» ο «ανεβασμένος» φέτος και ενθουσιώδης Εύρωπος και, ακριβώς πίσω του ο ισόβαθμες ομάδες της Πλαγιάς (προγραμματισμένη ανάπαυλα) και του Επταλόφου, με την δεύτερη να υπερισχύει της αντίστοιχης του ΠΑΟΚ Κρηστώνης στο «ντέρμπυ» της ημέρας.

Ο τελευταίος ισόβαθμος με την Μ.Βρύση, που «έπεσε θύμα» έκπληξης «σκοντάφτοντας» στο «εμπόδιο» της ουραγού Αργυρούπολης, η οποία απέσπασε τον πρώτο βαθμό της, στην δεύτερη ισοπαλία που σημειώθηκε στην κατηγορία από ενάρξεως του πρωταθλήματος.

Εξ άλλου, με ηττηθέντα στο Πολύκαστρο Καμπάνη ισοβάθμησε το Πάικο Γουμένισσας, που έκανε «βήμα εμπρός» με «πεντάρα» επί του Εθνικού ΣΣ Μουριών στην ευρύτερη νίκη της ημέρας.

Αντιθέτως εκτός από τον ηττηθέντα, στην βάση «καθηλώθηκε» και η Ποντοηράκλεια εξ αιτίας της εντός έδρας ήττας της από τον Εύρωπο.

Οσο για την εκ των πρωταγωνιστριών της ημέρας ουραγό Αργυρούπολης έπαυσε να είναι η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό.

Σε ατομικό επίπεδο ξεχώρισε η τριπλή επιτυχία του Βλαδίμηρου Σαβελίδη του Πάικου Γουμένισσας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εύκολο… να μετρηθούν

Μέγα το πλήθος κατά την ομιλία Κασσελάκη στο Κιλκίς. Το πλήθος… των αστυνομικών συνοδείας και των υποψηφίων ευρωβουλευτών! Το άλλο […]