Αθλητισμός

Σχολιασμός της 5ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Αχώριστοι οι “συγκάτοικοι” στην κορυφή τυπικά πρώτος ο Κιλκισιακός μετά τον “καταιγισμό πυρός” της επίθεσής του στην Αργυρούπολη, ενώ ο Εύρωπος υπέταξε την Δόξα Χέρσου. Στην τρίτη θέση η ΑΕ Πολυκάστρου. “Κόπηκε στα δύο” η κατάταξη, με τις τέσσερες τελευταίες ομάδες να αγνοούν την νίκη. Εντυπωσιακό κατόρθωμα Γρηγοριάδη (Πάικου Γουμένισσας), καθώς σημείωσε και τα πέντε τέρματα της ομάδας του!

Απέναντι στους ισόβαθμους ουραγούς οι ισόβαθμοι και αήττητοι συμπρωτοπόροι της α1 κατηγορίας Κιλκισιακός και Εύρωπος είχαν “εύκολο έργο”, με τον πρώτο να καταλαμβάνει τυπικώς την πρώτη θέση μετά τον “καταιγισμό” της επίθεσής του στην Αργυρούπολη, απόρροια του οποίου το σπάνιο στην ιστορία της ανώτερης κατηγορίας 10-0, ενώ ο δεύτερος υπερίσχυσε της Δόξας Χέρσου.

Στην τρίτη θέση “αναρριχήθηκε” η ΑΕ Πολυκάστρου, περνώντας νικηφόρα από την Μ. Βρύση, συμπληρώνοντας την τριάδα των αηττήτων και υποσκελίζοντας τον Εθνικό Αξιούπολης, ο οποίος παραχώρησε την πρώτη ισοπαλία του, που ήταν συγχρόνως η τρίτη γιά το παραμένον χωρίς νίκη “νεοφώτιστο” Γερακαριό.

Την σταθερή “πορεία εμπρός” συνέχισε το Πάικο Γουμένισσας, με την νίκη του επί της … Νίκης Ευκαρπίας, που το άφησε χωρίς ισοπαλία μαζί με τους δύο “συγκατοίκους “ της κορυφής.

Μετά τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής ημέρας η κατάταξη “κόπηκε στα δύο”, ακριβώς στην μέση, με τις τέσσερες τελευταίες ομάδες να αγνοούν την νίκη.

Σημειώθηκαν 21 τέρματα, σε ισοφάριση της καλύτερης φετινής επίδοσης από την δεύτερη αγωνιστική ημέρα, παρ’όλο που δεν “βρήκαν δίχτυα” πέντε, δηλαδή… ακριβώς οι μισές, ομάδες.

Σε ατομικό επίπεδο “έλαμψε το άστρο” του Γρηγοριάδη, του Πάικου Γουμένισσας, με την μεγάλη επίδοση των πέντε τερμάτων, και συγκεκριμένα και των πέντε της ομάδας του!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα