Αθλητισμός

Σχολιασμός της 5ης αγωνιστικής της α΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

Την πρώτη ήττα της υπέστη η Βάθη στο Γερακαριό, το οποίο ισοβάθμησε μαζί της στην κορυφή της α’ κατηγορίας, στην οποία «συγκατοίκησε» ο Ποντιακός Ν. Σάντας, επικρατώντας του ουραγού και μοναδικού αβάθμου Α.Πέτρου, στην μηδενική νίκη της ημέρας από φιλοξενούμενο.

Σε απόσταση «αναπνοής» ακολουθούν, επίσης ισόβαθμες, οι ομάδες της Τερπύλλου («εξάρα» επί του Πευκοδάσους, που μαζί με Καστανιές και Α. Πέτρο συνέχισε να αγνοεί την νίκη) και του Π. Αγιονερίου (ισοπαλία στο Μεταλλικό).

Στο «κατόπι» τους ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου, του οποίου η νίκη επί των Καστανεών είχε ως αποτέλεσμα, σε συνδυασμό και με την ισοπαλία του Μεταλλικού να «κοπεί στα δύο» η βαθμολογία της.

Την θέση του σ’ αυτήν βελτίωσε το Πολύπετρο με την πρώτη νίκη του, την οποία σημείωσε επί του Δροσάτου.

Παραγωγική και η Πέμπτη αγωνιστική ημέρα με τριάντα τέρματα ή πέντε ανά αγώνα, με μόνο μιάν ομάδα (Καστανιές) να μην «βρίσκει τον δρόμο» προς τα δίχτυα.

Περισσότερα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]

Δείτε ακόμα

Εφημερίδα… «αστέρων»

Το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη λειτουργεί… σαν μαγνήτης, ως περιοχή ιδανική για γυρίσματα ταινιών παραγωγών του Χόλλυγουντ. Έτσι, συχνά πλέον […]