Αθλητισμός

Σχολιασμός της 4ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

“Σφιχταγκαλιασμένοι”… οι δύο της κορυφής παρέμειναν πρωτοπόροι και αήττητοι Εύρωπος και Κιλκισιακός μετά την μεταξύ τους ισοπαλία στο Κιλκίς. Μείωσαν την απόσταση Εθνικός Αξιούπολης και ΑΕ Πολυκάστρου, ενώ ανακάμπτει και το Πάικο Γουμένισσας. Πρώτη νίκη και βαθμολογική βελτίωση γιά την… Νίκη Ευκαρπίας, ενώ την αγνοούν Μ. Βρύση, Γερακαριό, Δόξα Χέρσου και Αργυρούπολη.

Τους πρώτους βαθμούς τους έχασαν οι αήττητοι συμπρωτοπόροι της α1 κατηγορίας Εύρωπος και Κιλκισιακός, μετά το μεταξξύ τους 1-1 στο Κιλκίς, ένα αποτέλεσμα το οποίο διέγραψε και από τους δύο την ιδιότητα των μόνων δύο ομάδων, που διατηρούσαν το απαραβίαστο της εστίας.

Από αυτήν την ισοπαλία επωφελήθηκαν ο Εθνικός Αξιούπολης, που μείωσε στον ένα βαθμό, συνεχίζοντας να αγνοεί την ισοπαλία, και η αήττητη ΑΕ Πολυκάστρου, που απέχει πλέον δύο βαθμούς από την κορυφή.

Λίγο πιό κάτω συνεχίσθηκε η ανάκαμψη του Πάικου Γουμένισσας, που παρέμεινε, επίσης, χωρίς ισοπαλία, ενώ η Νίκη Ευκαρπίας το ακολούθησε με βαθμολογικό “άλμα” χάρη στην πρώτη… νίκη της, ένα αποτέλεσμα το οποίο αγνοούν οι τέσσερις τελευταίοι της κατάταξης Μ. Βρύση, Γερακαριό, Δόξα Χέρσου και Αργυρούπολη.

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα