Αθλητισμός

Σχολιασμός της 3ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Προς… «μονομαχία» Ευρώπου-Κιλκισιακού;

Αποσπάσθηκαν από τους διώκτες, από την τρίτη κιόλας αγωνιστική ημέρα. Στην τρίτη θέση ο Εθνικός Αξιούπολης, «προσπερνώντας» την αήττητη ΑΕ Πολυκάστρου, ενώ η πρώτη νίκη και βαθμοί του Πάικου Γουμένισσας το έφεραν πέντε θέσεις υψηλότερα στην κατάταξη.

Αγνοούν την νίκη οι υπόλοιπες πέντε, δηλαδή… οι μισές ομάδες, ενώ δεν έμεινε καμμία χωρίς βαθμό.

Εύρωπος και Κιλκισιακός παρέμειναν ισόβαθμοι στην κορυφή της α1 κατηγορίας, με «επτάρα» επί της Αργυρούπολης ο πρώτος και εκτός έδρας «τεσσάρα» επί του Γερακαριού ο δεύτερος, ενώ συνέχισαν να είναι οι μόνες ομάδες με «τρία στα τρία» και απαραβίαστο εστίας.

Συγχρόνως δε αποσπάσθηκαν από τους διώκτες, δημιουργώντας την αίσθηση ότι η «μάχη» για την διεκδίκηση του τίτλου οδεύει προς μεταξύ τους «μονομαχία».

Στην τρίτη θέση πέρασε ο αγνοών την ισοπαλία Εθνικός Αξιούπολης, υπερισχύοντας της Μ.Βρύσης και υποσκελίζοντας την ΑΕ Πολυκάστρου, που «σκάλωσε» στην Ευκαρπία, αλλά διατήρησε το αήττητο.

Βαθμολογικό «άλμα» πέντε θέσεων από το Πάικο Γουμένισσας χάρη στην πρώτη νίκη του, που του προσέφερε και τους πρώτους βαθμούς του, με «θύμα» του την Δόξα Χέρσου.

Έτσι, δεν έχει μείνει πλέον καμμία ομάδα χωρίς βαθμό, όμως πέντε (Μ.Βρύση, Νίκη Ευκαρπίας, Γερακαριό, Δόξα Χέρσο, Αργυρούπολη), δηλαδή… οι μισές, εξακολουθούν να αγνοούν την νίκη.

Στον εκτελεστικό τομέα ο συμπρωτοπόρος Εύρωπος παρουσιάζει μέχρι στιγμής την μεγαλύτερη παραγωγικότητα με τον εντυπωσιακό μέσο όρο των πέντε τερμάτων ανά αγώνα, συνολικώς δεκαπέντε.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα