Αθλητισμός

Σχολιασμός της 3ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Αγώνες τρεις, νίκες τρεις για τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Ισόβαθμοι στην δεύτερη θέση Εθνικός Σ.Σ. Μουριών και Εϋρωπος, που παρέμειναν αήττητοι, όπως και η ΑΕ Πολυκάστρου και ο μη αγωνισθείς Ποντιακός Ν. Σάντας. Πρώτη νίκη Κιλκισιακού και πρώτη ήττα Πάϊκου Γουμένισσας, ενώ ο πρώτος και ο Μ. Βρύση και Γερακαριό αγνοούν την ισοπαλία. Π. Αγιονέρι, Βάθη, Αργυρούπολη, Επτάλοφος και Μεταλλικό συνέχισαν χωρίς νίκη, με το τελευταίο, που επίσης αγωνίσθηκε, να είναι πλέον το μόνο χωρίς βαθμό. Τριπλή επιτυχία του Αρδάλη (Ευρώπου) και «πρώτη» του 14χρονου Σιδηρόπουλου, που έγινε ο νεώτερος παίκτης του Κιλκισιακού.

Την τρίτη νίκη του επί ισαρίθμων αγώνων σημείωσε ο πρωτοπόρος της α1 κατηγορίας ΠΑΟΚ Κρηστώνης, η μόνη ομάδα με ανέπαφη την εστία της και η πρώτη με διψήφιο αριθμό ενεργητικών τερμάτων.

Τον δεύτερο Εθνικό Σ.Σ. Μουριών «έπιασε» ο Εύρωπος, με τις δύο ομάδες να παραμένουν αήττητες, μαζί με τις αντίστοιχες των ΑΕ Πολυκάστρου και Ποντιακού Ν. Σάντας, ο οποίος δεν αγωνίσθηκε λόγω κρούσματος κορωνοϊού σε παίκτη του.

Βαθμολογικό «άλμα» Κιλκισικακού, χάρη στην πρώτη νίκη του και ενώ, όπως ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Κρηστώνης και οι Μ. Βρύση και Γερακαριό, δεν έχει φέρει ακόμη ισοπαλία.

Την νίκη συνέχισαν να αγνοούν Π. Αγιονέρι, Βάθη, Αργυρούπολη, Επτάλοφος και Μεταλλικό. Ο Επτάλοφος έγινε η πρώτη ομάδα με διψήφιο αριθμό παθητικών τερμάτων, ενώ το Μεταλλικό που δεν αγωνίσθηκε, καθώς ήταν ο αντίπαλος του Ποντιακού Ν.Σάντας, έμεινε η μόνη χωρίς βαθμό.

Σε ατομικό επίπεδο ξεχώρισε ο Αρδάλης του Ευρώπου, με την τριπλή επιτυχία.

Σημειώνεται και η συμμετοχή του Σιδηρόπουλου του Κιλκισιακού, που σε ηλικία 14 ετών έγινε ο νεαρώτερος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου, ως προς της πρώτη εμφάνισή του σε επίσημο αγώνα.

Τα πλήρη αποτελέσματα
ΑΕ Πολυκάστρου – Π. Αγιονέρι 2-2
(Γκέληνος 2- Χηνιτίδης, Π. Μιχαηλίδης)
Βάθη – Εθνικός ΣΣΜ 2-2
(Τομπατζίδης, Γ. Λαζαρίδης – Μ. Κουτσάγις, Ζελέγκου)
Κιλκισιακός – Γερακαριό 2-0
(Αμανατίδης, Ανδρεανίδης)
Αργυρούπολη – Μ. Βρύση 0-4
(Διονυσιάδης 2, Κυριακίδης, Μπατάρας)
Επτάλοφος – Εύρωπος 1-3
(Ν.Στεφανίδης – Αρδάλης 3)
ΠΑΟΚ Κρηστ.- Πάϊκο Γουμ. 2-0
(Χατζηασλανίδης 2)
Μεταλλικό – Ποντιακός ΝΣ Δεν διεξήχθη

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3η αγωνιστική)
1.ΠΑΟΚ Κρηστ. 11-0 9
2.Εύρωπος 5-2 7
3.Εθνικός ΣΣΜ 5-3 7
4.Μ.Βρύση 6-1 6
5.ΑΕ Πολυκάστρου 4-3 5
6.ΠοντιακόςΝΣ 5-1 4
7.Πάϊκο Γουμ. 2-3 4
8.Κιλκισιακός 3-3 3
9.Γερακαριό 4-9 3
10.Π.Αγιονέρι 3-4 2
11.Βάθη 3-5 2
12.Αργυρούπολη 1-8 1
13.Επτάλοφος 2-10 1
14.Μεταλλικό 3-5 0
Υπολείπεται ο αγώνας Μεταλλικού – Ποντιακού Ν. Σάντας

Η επομένη ημέρα (Σάββατο 31.10.20)
Γερακαριό – ΑΕ Πολυκάστρου
Π.Αγιονέρι – Κιλκισιακός
Εθνικός ΣΣΜ – Μ.Βρύση
Εύρωπος – Βάθη
Πάικο Γουμ. –Αργυρούπολη
Μεταλλικό – ΠΑΟΚ Κρηστ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]