Αθλητισμός

Σχολιασμός της 2ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας ΕΠΣΚ

Με την συμπλήρωση δύο αγωνιστικών ημερών στην α΄κατηγορία «ζευγάρωσαν» τις νίκες Καστανιές, Μ.Στέρνα και Τέρπυλλος στον α΄όμιλο και Λειβάδια και Βαπτιστής στον β΄, ενώ το αήττητο διατήρησαν ο Επτάλοφος και στον α΄όμιλο και οι Γρίβα και το Πευκόδασος στον β΄, με το δεύτερο να είναι το μόνο που «μετρά» δύο ισοπαλίες με το ίδιο αποτέλεσμα (2-2).

Χωρίς βαθμό παρέμειναν Κεντρικό, Κορομηλιά και Διπόταμος στον α΄όμιλο και Π.Γυναικόκαστρο, Π.Αγιονέρι και Πολύπετρο στον β΄.

Η Κορομηλιά του α΄ομίλου και το Π.Γυναικόκαστρο του β΄παρέμειναν οι μόνες ομάδες χωρίς τέρμα, ενώ η Τέρπυλλος η μόνη και των δύο ομίλων με απαραβίαστη εστία.

Στον α΄όμιλο δεν σημειώθηκε καμμία ισοπαλία, ενώ οι συμπρωτοπόρες του ιδίου ομίλου Καστανιές έγιναν η πρώτη ομάδα και των δύο ομίλων με διψήφιο αριθμό τερμάτων

Το αξιοσημείωτο γεγονός της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας υπήρξε η αποχώρηση του Βαλτοτοπίου από το γήπεδο Τούμπας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για απόφαση της διαιτησίας για μη καταλογισμό τέρματος υπέρ αυτού και εν συνεχεία αποβολή παίκτη του, και ενώ προηγείτο με 1-0.

Βάσει του νέου κανονισμού ο αγώνας κατακυρώνεται «στα χαρτιά» υπέρ της ομάδας της Τούμπας με 3-0, ενώ από αυτήν του Βαλτοτοπίου αφαιρούνται πέντε βαθμοί από την βαθμολογία της φετινής περιόδου και ισάριθμοι από την αντίστοιχη της επόμενης.

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα