Αθλητισμός

Σχολιασμός της 21ης αγωνιστικής της Β κατηγορίας ΕΠΣΚ

Αύξησαν την απόσταση από τους διώκτες τους οι πρωτοπόρες της β’ κατηγορίας Καστανιές, με τον τρίτο Καμπάνη να πλησιάζει το δεύτερο Γερακαριό και να απομακρύνεται από τα Μ.Λιβάδια, που όμως παρέμειναν ασφαλή στην προνομιούχο τέταρτη θέση. Νίκη Βαπτιστή στο «ντέρμπυ» των ουραγών.

Την ασφαλή απόσταση από τον υπόλοιπο «κορμό» κράτησε η προνομιούχος πρώτη τετράδα μετά τις ισοπαλιες στους αγώνες των τετάρτων Μ.Λιβαδίων με το Γερακαριό και της πέμπτης Τούμπας με το Βαλτοτόπι.

Η πρωτοπόρος ομάδα των Καστανεών, νικώντας εκτός έδρας το Ηλιόλουστο, διηύρυνε την διαφορά από το δεύτερο Γερακαριό, το οποίο πλησίασε ο Καμπάνης με την νίκη του επί της ….Νίκης Ευκαρπίας, καταφέρνοντας συγχρόνως να αποσπασθεί από τα Μ.Λιβάδια. «Βήμα εμπρός» έκαναν οι Μουριές, που νίκησαν την έκτη Μ.Στέρνα και την πλησίασαν στον ένα βαθμό, ενώ μείωσαν στους τρεις από την πέμπτη Τούμπα.

Στο «ντέρμπυ» των ουραγών ο Βαπτιστής νίκηε εκτός έδρας την Κορωνούδα αφήνοντάς την σε πλήρη απομόνωση στην τελευταία θέση και πάντοτε μόνη χωρίς νίκη, πλησιάζοντας συγχρόνως την Ξηρόβρυση, που είχε την προγραμματισμένη ανάπαυλά της.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]