Αθλητισμός

Σχολιασμός της 1ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

«Εκρηκτικό» ξεκίνημα ΠΑΟΚ Κρηστώνης και Ποντιακού Ν.Σάντας

«Εκρηκτικό» υπήρξε το ξεκίνημα των ΠΑΟΚ Κρηστώνης και Ποντιακού Ν.Σάντας στο πρωτάθλημα α1 κατηγορίας: “Εξάρα” ο πρώτος στον Επτάλοφο, με “πεντάρα” επί του “νεοφωτίστου” Γερακαριού ο δεύτερος.

Πολύ καλή αρχή γιά Εύρωπο, Πάικο Γουμένισσας και Εθνικό Σ.Σ. Μουριών, με νίκες στην Μ.Βρύση, στο Μεταλλικό και στο Π.Αγιονέρι αντιστοίχως, ενώ στο “ντέρμπυ” των “παλιών” η ΑΕ Πολυκάστρου υπερίσχυσε του Κιλκισιακού.

Η μοναδική ισοπαλία της εναρκτήριας αγωνιστικής ημέρας σημειώθηκε στον αγώνα Βάθης – Αργυρούπολης, με την πρώτη να αποσπά τον “παρθενικό” βαθμό της στην “παρθενική” εμφάνισή της στην ανώτερη κατηγορία, σημειώνοντας συγχρόνως το “παρθενικό”τέρμα της σ’ αυτήν, με την τιμή να ανήκει στον Παναγιωτίδη. “Παρθενικό” τέρμα στην ανώτερη κατηγορία και από το Γερακαριό, με “εκτελεστή” τον Πάνο.

Σημειώθηκαν είκοσι τέρματα, ενώ μόνον τρεις ομάδες δεν “βρήκαν” τον “δρόμο” προς τα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι υπερίσχυσαν των γηπεδούχων στις νίκες με τέσσερες έναντι δύο.

Σε ατομικό επίπεδο ξεχώρισαν οι Αγαθαγγελίδης του ΠΑΟΚ Κρηστώνης και Ο.Σεϊτανιὠτης του Ποντιακού Ν.Σάντας, με τριπλή επιτυχία έκαστος. Έναρξη περιόδου και στον β΄όμιλο α΄κατηγορίας, με τρείς νίκε των φιλοξενουμένων, δύο των γηπεδούχων και καμμία ισοπαλία, ενώ μόνον δύο ομάδες δεν παραβίασαν την εστία των αντιπάλων.Μ.Λειβάδια, Ά.Πέτρος, Τούμπα, Πολύπετρο και Χορήγι είναι οι πρώτοι νικητές της νέας περιόδου, ενώ η Γρίβα ήταν η πρώτη με προγραμματισμένη ανάπαυλα.

Τα πλήρη αποτελέσματα

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Π.Αγιονέρι – Εθνικός ΣΣ Μουριών 0 – 1
(Γεωργιάδης)

ΑΕ Πολυκάστρου – Κιλκισιακός 1 – 0
(Γκέρτσος)

Μ.Βρύση – Εύρωπος 0 – 1
(Γκουντενούδης)

Βάθη – Αργυρούπολη 1 – 1
(Παναγιωτίδης – Τσαχουρίδης)

Επτάλοφος – ΠΑΟΚ Κρησ. 0 – 6
(Αγαθαγγελίδης 3, Τσοποζίδης, Χατζηασλανίδης, Μακάριος)

Μεταλλικό – Πάικο Γουμένισσας 1 – 2
(0ρφανίδης – Καρπάτσης 2)

Ποντιακός Ν.Σάντας -Γερακαριό 5 – 1
(Ο.Σεϊτανιώτης 3, Κουρτίδης, Χατζόπουλος – Πάνος)

Περισσότερα
Δείτε ακόμα