Αθλητισμός

Σχολιασμός της 19ης αγωνιστικής της β΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

Επεσε η αυλαία» κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος α’ ομίλου β’ κατηγορίας, με την προ πολλού πρωταθλήτρια Νίκη Ευκαρπίας να κατακτά την πρωτιά αήττητη, με δεκατρείς νίκες και δύο ισοπαλίες.

Τελευταίο «θύμα» της το προτελευταίο Κεντρικό. Η δεύτερη Μ. Στέρνα πέρασε νικηφόρα από το ουραγό Π. Γυναικόκαστρο, ενώ το τρίτο Κοιλάδι θριάμβευσε επί της τέταρτης Ξηρόβρυσης με τις τέσσερες αυτές ομάδες να δίνουν το νέο «ραντεβού» στην διαδικασία των αγώνων διαβάθμισης για την άνοδο. Απουσίασε η ισοπαλία, με τους φιλοξενουμένους να υπερισχύουν των γηπεδούχων με δύο-μία νίκες.

-Νικώντας τον Αίαντα Πολυκάστρου, ο πρωτοπόρος του β’ ομίλου Εθνικός Αξιούπολης εξασφάλισε την πρωτιά για την κανονική περίοδο, ενώ η Γρίβα, με την νίκη της επί της δεύτερης Τούμπας έκανε αποφασιστικό βήμα εδραίωσης στην πρώτη τετράδα.

Νίκη σημείωσε το Βαλτοτόπι επί των Μ. Λειβαδίων, παραμένοντας στην τέταρτη θέση, η υπόθεση της οποίας όμως δεν έχει κριθεί ακόμη μαθηματικώς.

Στο «παιχνίδι» γι’ αυτήν παρέμεινε και ο Βαπτιστής, που είχε την προγραμματισμένη ανάπαυλά του.

Πλήρης κυριαρχία των γηπεδούχων με τρεις νίκες επί ισαρίθμων αγώνων, ενώ τα τέρματα έφτασαν στα διακόσια.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το αποτέλεσμα και οι ερμηνείες

Αδιαμφισβήτητα το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023, ήταν ένα αποτέλεσμα που ελάχιστοι ανέμεναν. Ούτε οι πιο αισιόδοξοι νεοδημοκράτες […]