Αθλητισμός

Σχολιασμός της 19ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Αύξησε στους τέσσερις βαθμούς την απόσταση από τον δεύτερο Αλέξανδρο Κιλκίς, τον οποίο πλησίασε, νικώντας τον, η τρίτη Πλαγιά.

Την προηγούμενη εβδομάδα ανέλαβε για πρώτη φορά την πρωτοπορία. Η δεύτερη συνεχής αγωνιστική ημέρα της στην κορυφή συνοδεύτηκε από αύξηση της απόστασής της από τους διώκτες της, καθώς την ώρα που η ΑΕ Πολυκάστρου νινούσε τον κινδυεύοντα Επτάλοφο ο δεύτερος Αλέξανδρος Κιλκίς ηττάτο εκτός έδρας από την τρίτη Πλαγιά, η οποία τον πλησίασε σε απόσταση «αναπνοής», με έναν, όμως, αγώνα περισσότερο.

Στην βάση ο ουραγός Ά.Χαράλαμπος περιήλθε σε επικίνδυνη απομόνωση, σε αντίθεση με τον νικητή του Ευρώπου, ο οποίος άρχισε να αισθάνεται ασφαλής.

Πολύτιμο βαθμό απέσπασε, εκτός έδρας από την βαθμολογικώς «άνετη» Μ.Βρύση, ο Ά.Πέτρος, που ενίσχυσε την θέση του στην «μάχη» της παραμονής, πλησιάζοντας και αυτός το Δροσάτο, που είχε προγραμματισμένη ανάπαυλα.

Με τις νίκες του επί των βαθμολογικώς υπερτερούντων Λεβεντοχωρίου και Π.Αγιονερίου αντιστοίχως οι ισόβαθμοι ΠΑΟΚ Κρηστώνης και Πάικο Γουμένισσας «έπιασαν» την απόλυτη βαθμολογική ασφάλεια.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα