Αθλητισμός

Σχολιασμός της 18ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Νέα τροπή από την ισοπαλία στο «ντέρμπυ» κορυφής Πλαγιάς – Μ. Βρύσης και τις νίκες της ΑΕ Πολυκάστρου στον Εύρωπο και του ΠΑΟΚ Κρηστώνης στον Καμπάνη. Συνεχίσθηκε η αντεπίθεση του Επταλόφου. Στο «παιχνίδι» της παραμονής η ουραγός Αργυρούπολη μετά την «πεντάρα» επί της αποδεκατισμένης Ποντοηρακλείας

Νέα τροπή στην «μάχη» για τον τίτλο έδωσαν η ισοπαλία στο «ντέρμπυ» κορυφής Πλαγιάς – Μ. Βρύσης και οι νίκες της ΑΕ Πολυκάστρου και του ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Υπερισχύοντας εκτός έδρας του Ευρώπου, η ομάδα του Πολυκάστρου ισοβάθμησε στην δεύτερη θέση με την Μ. Βρύση (τυπικώς στην τρίτη, λόγω ενός αγώνος περισσότερου) και μείωσε στους τρεις βαθμούς την απόσταση από την πρωτοπόρο Πλαγιά.

Με την σειρά του ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης, με την νίκη του στον Καμπάνη, επωφελήθηκε της ήττας του Ευρώπου και πέρασε στην τέταρτη θέση.

Το Πάικο Γουμένισσας παρέμεινε «καθηλωμένο» στην «ουδέτερη ζώνη» μετά την εντός έδρας ήττα του από τον Επτάλοφο, που συνέχισε την αντεπίθεσή του στην «μάχη» για την παραμονή «πιάνοντας» στην κατάταξη των Καμπάνη.

Τις ελπίδες και πιθανότητες να παραμείνει στην κατηγορία αναθέρμανε η ουραγός Αργυρούπολη, σημειώνοντας την ευρύτερη φετινή νίκη της επί της αποδεκατισμένης Ποντοηρακλείας.

Βαθμολογικώς ανεπηρέαστος ο Εθνικός ΣΣ Μουριών, που είχε την προγραμματισμένη ανάπαυλά του.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Τα αυτονόητα!

Διαβάζουμε τα δελτία τύπου που στέλνουν της τελευταίες ημέρες ο δήμος Κιλκίς και η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς κάνοντας αναφορά στην […]