Αθλητισμός

Σχολιασμός της 18ης αγωνιστικής της α΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

Με νίκες συνέχισαν στην α’ κατηγορία ο πρωτοπόρος Ποντιακός Ν. Σάντας («πεντάρα» επί του ουραγού Πευκοδάσους) και η δεύτερη Βάθη (υπερίσχυσε των Καστανεών) και απομακρύνθηκαν από τους διώκτες, καθώς ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου ηττήθηκε εκτός έδρας από το συνεχώς ανερχόμενο Μεταλλικό και ισοβαθμεί πλέον μαζί του, ενώ και το Γερακαριό υποχώρησε κατά μία θέση αφού ηττήθηκε στο Πολύπετρο, την μόνη ομάδα της βάσης που είχε βαθμολογικό όφελος.

Στην τρίτη θέση επανήλθε το Π. Αγιονέρι, με την νίκη του επί του Α.Πέτρου, που υποσκελίσθηκε από το Πολύπετρο.

Το πλέον εντυπωσιακό αποτέλεσμα σημειώθηκε στο Δροσάτο, όπου η βαθμολογικώς ασφαλής Τέρπυλλος θριάμβευσε με 8-2, με τα δέκα τέρματα να αποτελούν νέα φετινή επίδοση σε έναν αγώνα.

Μετά τα δύο τέρματα, που σημείωσε το Δροσάτο, και το ένα του Πευκοδάσους δεν υπάρχει πλέον ομάδα με μονοψήφιο αριθμό ενεργητικών τερμάτων.

Δεν σημειώθηκε ούτε μία ισοπαλία, ενώ η ημέρα ήταν θριαμβευτική για τους γηπεδούχους, με πέντε νίκες έναντι μιας των φιλοξενουμένων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]