Αθλητισμός

Σχολιασμός της 15ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Νέες νίκες, με ανέπαφη εστία, γιά τους συμπρωτοπόρους της α1 κατηγορίας Εύρωπο και Κιλκισιακό. «Ούτε κρύο ούτε ζέστη» η ήττα της τρίτης ΑΕ Πολυκάστρου στην Αξιούπολη. Μία θέση υψηλότερα η Δόξα Χέρσου, στην κορυφή της κατάταξης των «εκτελεστών» ο παίκτης της Δ.Ιωαννίδης.

Τρεις αγωνιστικές ημέρες πριν την λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος α1 κατηγορίας το δίδυμο κορυφής Ευρώπου-Κιλκισιακού παραμένει αχώριστο.

Την 15η αγωνιστική ημέρα οι δυό τους σημείωσαν νέες νίκες, χωρίς να δεχθούν τέρμα, επί της Μ.Βρύσης ο πρώτος, στην Ευκαρπία ο δεύτερος.

Αίσθηση προκάλεσε το εύρος της ήττας της «ριζωμένης» στην τρίτη θέση ΑΕ Πολυκάστρου, έστω και αν ακριβώς λόγω της βαθμολογικής ασφάλειάς της η ήττα αυτή δεν την κάνει «ούτε κρύο ούτε ζέστη».

Το Πάικο Γουμένισσας υπερασπίσθηκε την τέταρτη θέση με νίκη επί του Γερακαριού, ενώ από την ήττα της Μ.Βρύσης στον Εύρωπο επωφελήθηκε η Δόξα Χέρσου, που «αναρριχήθηκε» στην πέμπτη θέση, με τον ποδοσφαιριστή της Δ.Ιωαννίδη να σημειώνει τριπλή επιτυχία και να «αναρριχάται» στην κορυφή της κατάταξης των «εκτελεστών».

Όσο για τον Εθνικό Αξιούπολης «ξεκόλλησε» από την ισοβαθμία με την Νίκη Ευκαρπίας και «κόλλησε» σ’ αυτήν με την Μ.Βρύση, χωρίς να μετακινηθεί από την έβδομη θέση.

Στα αξιοσημείωτα και η επίτευξη των δύο τερμάτων του Ευρώπου (Χ.Παρπουτσής) με ισάριθμα πέναλτυ, στην πρώτη φορά που συνέβη αυτό φέτος.

Δεν σημειώθηκε καμμία ισοπαλία, με τους γηπεδούχους να υπερισχύουν των φιλοξενουμένων στις νίκες με τρεις έναντι δύο.

Περισσότερα

Η γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κιλκίς

Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κιλκίς. Στο κεντρικό πάνελ ήταν ο […]

Δείτε ακόμα