Αθλητισμός

Σχολιασμός της 15ης αγωνιστικής της α΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

Αμετάβλητη η κατάσταση στην κορυφή της α’ κατηγορίας την οποία «μονοπωλεί» ο Ποντιακός Ν. Σάντας μετά και την νέα νίκη του, αυτήν την φορά επί του ουραγού Δροσάτου.

Η δεύτερη Βάθη παρέμεινε σε απόσταση «βολής», νικώντας εκτός έδρας το Πολύπετρο, ενώ λίγο πιο πίσω επήλθε τριπλή ισοβαθμία Π. Αγιονερίου, Εθνικού Ν. Αγιονερίου και Γερακαριού, μετά την επικράτηση του δευτέρου στο «ντέρμπυ» μεταξύ των Αγιονερίων και την «τεσσάρα» του τρίτου επί των Καστανεών.

Στο μέσον της κατάταξης συνεχίσθηκαν τα «προσπεράσματα» μεταξύ Μεταλλικού και Τερπύλλου, με το πρώτο να «ξαναπιάνει» την έκτη θέση, χάρη στην νίκη του επί του Πευκοδάσους, το οποίο παρέμεινε ισόβαθμο του ουραγού Δροσάτου, και την δεύτερη να υποχωρεί μία θέση πιο κάτω, μετά την ισοπαλία της στον Α. Πέτρο.

Ο τελευταίος ήταν η μόνη ομάδα της βάσης, που απέσπασε βαθμό, χάρη στον οποίο ισοβάθμησε με το Πολύπετρο.

-Δεν υπήρξε αγωνιστική δραστηριότητα στον α’ όμιλο β’ κατηγορίας, λόγω μεταθέσεως των αγώνων της 16ης αγωνιστικής ημέρας για το σαββοτοκύριακο 8 και 9.2.20, προκειμένου να «κλείσει» η «ψαλλίδα» με τον β’ στον οποίο υπολείπονται περισσότερες αγωνιστικές ημέρες.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα