Αθλητισμός

Σχολιασμός της 15ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Την πρώτη ήττα του στο πρωτάθλημα α1 κατηγορίας ο πρωτοπόρος Αλέξανδρος Κιλκίς, και μάλιστα εντός έδρας από την τέταρτη της κατάταξης Μ.Βρύση.

ΠΛΑΓΙΑ-ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ

Τόσο αυτή όσο και η τρίτη Πλαγιά, με την «τεσσάρα» της επί του Επταλόφου, μείωσαν την απόστασή τους από τον Αλέξανδρο, η οποία παραμένει αρκετή. Αντιθέτως, περισσότερο επωφελήθηκε η δεύτερη ΑΕ Πολυκάστρου, η οποία, νικώντας τον ουραγό Ά.Χαράλαμπο, πλησίασε την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς έχοντας και ένα αγώνα λιγότερο.

Η πρώτη τετράδα απομακρύνθηκε από Π.Αγιονέρι και Λεβεντοχώρι, που συμπληρώνουν την εξάδα, μετά την ισοπαλία στον μεταξύ τους αγώνα, στην έδρα του δεύτερου. Πάντως και τα δύο διατήρησαν την ασφαλή απόσταση από την υπόλοιπη επτάδα, επικεφαλής της οποίας τέθηκε και πάλι το Πάικο Γουμένισσας, με «τέσσερα» επί του Α.Πέτρου.

Την δεύτερη ισοπαλία της ημέρας έφεραν Δροσάτο και Εύρωπος στην έδρα του πρώτου, που ήταν το μόνο το οποίο «πήρε ανάσα» στην βάση, ενώ για φιλοξενούμενος ενίσχυσε την παρουσία του στην βαθμολογική ασφάλεια.

ΔΡΟΣΑΤΟ ΕΥΡΩΠΟΣ

Την προγραμματισμένη ανάπαυλά του είχε ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης, που αισθάνεται πιο «άβολα» μετά τα θετικά αποτελέσματα των Πάικου Γουμένισσας και Ευρώπου και το «βήμα εμπρός» του Δροσάτου. Σε ατομικό επίπεδο ξεχωριστή η τριπλή επιτυχία του Τζιβελέκη (Πάικου Γουμένισσας).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]