Αθλητισμός

Σχολιασμός της 13ης αγωνιστικής της β΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

Την πρωτιά της κανονικής περιόδου εξασφάλισε η αήττητη πρωτοπόρος του α’ ομίλου β’ κατηγορίας Νίκη Ευκαρπίας, …νικώντας εκτός έδρας την Ξηρόβρυση, την οποία εξετόπισε και πάλι από την Τρίτη θέση το Κοιλάδι, υπερισχύοντας επίσης εκτός έδρας του ουραγού Π. Γυναικοκάστρου.

Δεύτερη πάντοτε η Μ. Στέρνα, που επικράτησε του Κεντρικού, σε μιαν ημέρα απουσίας της ισοπαλίας και επικράτησης των φιλοξενουμένων με δύο – μία νίκες.

-Καμμία μεταβολή στον β’ όμιλο, με μοναδικό βαθμολογικό αξιοσημείωτο την εκτός έδρας νίκη του ουραγού Αίαντος Πολυκάστρου επί της δεύτερης Τούμπας, χάρη στην οποία αφ’ ενός μεν ο ίδιος πλησίασε σε απόσταση «αναπνοής» τον «κορμό» της κατάταξης, αφ’ ετέρου δε έπαυσε να υπάρχει ομάδα με μονοψήφιο αριθμό βαθμών.

Στην βαθμολογική στασιμότητα συνετέλεσαν, εκτός από την ήττα της Τούμπας, και οι ισοπαλίες στους αγώνες Μ. Λειβαδίων – Γρίβας και Βαπτιστή – Βαλτοτοπίου (η… «αγγλική 4-4), ενώ ο πρωτοπόρος Εθνικός Αξιούπολης είχε προγραμματισμένη ανάπαυλα.
Χωρίς νίκη και σ’ αυτόν τον όμιλο οι γηπεδούχοι.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]