Αθλητισμός

Σχολιασμός της 14ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

«Ομοβροντίες» συμπρωτοπόρων. «Εξάρα» Ευρώπου και «πεντάρα» Κιλκισιακού. «Στα τέσσερα» διασπάσθηκε η κατάταξη της α1 κατηγορίας. Πρώτη ήττα Μ.Βρύσης στον δεύτερο γύρο. «Πάτησε φρένο» στον «κατήφορο» ο Εθνικός Αξιούπολης.

Με «ομοβροντίες» συνέχισαν οι συμπρωτοπόροι της α1 κατηγορίας: «Εξάρα» ο Εύρωπος στο Χέρσο, «πεντάρα» επί της Αργυρούπολης ο Κιλκισιακός.

Η κατάταξη διασπάσθηκε «στα τέσσερα», με το πρώτο τμήμα να είναι οι δύο ισόβαθμοι διεκδικητές του τίτλου. Ακολουθεί το δεύτερο της «μοναχικής» τρίτης ΑΕ Πολυκάστρου, που απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τους διώκτες της.

Το τρίτο τμήμα έχει να κάνει με τις ομάδες από την τέταρτη μέχρι και την όγδοη θέση, σε ένα διάστημα που μειώθηκε στους πέντε βαθμούς, μετά τις ήττες των Πάικου Γουμένισσας, Μ.Βρύσης (πρώτη στον δεύτερο γύρο) και Δόξας Χέρσου και τις νίκες των ισοβάθμων Εθνικού Αξιούπολης («πάτησε φρένο» στον «κατήφορο») και Νίκης Ευκαρπίας (έδωσε συνέχεια στην ανοδική πορεία της).

Και η κατάταξη ολοκληρώνεται με το τμήμα του προτελευταίου Γερακαριού και της ουραγού Αργυρούπολης, που απομονώθηκαν ακόμη περισσότερο. Δεν σημειώθηκε καμμία ισοπαλία, με τους γηπεδούχους να υπερισχύουν των φιλοξενουμένων στις νίκες, με τρεις έναντι δύο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα