Αθλητισμός

Σχολιασμός της 14ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Με εκτός έδρας «τριάρες» συνέχισαν ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Κρηστώνης, στην Ν. Σάντα, και ο δεύτερος Εύρωπος, στον Επτάλοφο.

Στην τρίτη θέση της κατάταξης της α1 κατηγορίας επανήλθε ο Κιλκισιακός με «τεσσάρα» επί του Ηρακλή Αργυρούπολης, επωφεληθείς της ήττας του Πάικου Γουμένισσας στο Πολύκαστρο.

Από αυτό το αποτέλεσμα, σε συνδυασμό και με την νίκη της Μ.Βρύσης προέκυψε τριπλή ισοβαθμία ανάμεσα σ’ αυτές τις τρεις ομάδες, που μέχρι στιγμής ευνοεί την τελευταία.

Την θέση του βελτίωσε το Γερακαριό, «προσπερνώντας» τον Επτάλοφο, ενώ «άνοιξε» ακόμη περισσότερο η «ψαλλίδα» μεταξύ της πρώτης οκτάδος και της τελευταίας τετράδας Βάθης, Ποντιακού Ν. Σάντας, Π. Αγιονερίου και Αργυρούπολης.

Η τελευταία παρέμεινε η μόνη χωρίς νίκη, ενώ μετά τα δύο τέρματα, που σημείωσε το Π. Αγιονέρι, είναι πλέον και η μόνη με μονοψήφιο αριθμό ενεργητικών τερμάτων.

Στον αντίποδα, μετά το τέρμα που δέχθηκε ο Εύρωπος, ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Κρηστώνης είναι πλέον η μόνη ομάδα με μονοψήφιο αριθμό παθητικών τερμάτων.

Σημειώνεται η για άλλη μία φορά απουσία της ισοπαλίας.

Πριν την έναρξη όλων των αγώνων όλοι οι συντελεστές του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου απέτισαν φόρο τιμής στην μνήμη του δολοφονηθέντος 19χρονου Άλκη, με τήρηση σιγής ενός λεπτού.

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα