Αθλητισμός

Σχολιασμός της 14ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Διηύρυνε το πρόβλημά της η πρωτοπόρος της α1 κατηγορίας μετά την νίκη της στον Καμπάνη και τις ισοπαλίες στους αγώνες ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Ευρώπου και Επταλόφου – ΑΕ Πολυκάστρου. Συνέχισε την «αθόρυβη» άνοδο η Μ. Βρύση. «Απεκόπη» η τελευταία πεντάδα, μετά την νίκη του Πάικου Γουμένισσας στην Αργυρούπολη..

«Ούριος άνεμος έπνευσε» στα «πανιά» της Πλαγιάς. Ετσι, η πρωτοπόρος της α1 κατηγορίας διηύρυνε το προβάδισμά της, καθώς η εκτός έδρας νίκη της επί του Καμπάνη συνδυάσθηκε ευνοϊκώς με την ισοπαλία στο «ντέρμπυ» μεταξύ του δευτέρου ΠΑΟΚ Κρηστώνης και του αξιομάχου φέτος Ευρώπου και στο «στραβοπάτημα» της ΑΕ Πολυκάστρου με το ίδιο αποτέλεσμα στον Επτάλοφο.

Από αυτές τις ισοπαλίες επωφελήθηκε και η Μ. Βρύση, που με την «τεσσάρα» στον ΣΣ Μουριών έδωσε συνέχεια στην «αθόρυβη» άνοδό της, φτάνοντας πλέον σ την Τρίτη θέση, με έναν αγώνα λιγότερο από όλες τις άλλες ομάδες της πρώτης πεντάδος.

Στην έκτη θέση σταθεροποιήθηκε το Πάϊκο Γουμένισσας, με νίκη στην Αργυρούπολη, η οποία συνδυάσθηκε με τις ήττες του Εθνικού Σ.Σ.Μουριών και Καμπάνη, την ισοπαλία του Επταλόφου και την προγραμματισμένη ανάπαυλα της Ποντοηρακλείας, με επακόλουθο την «αποκοπή» της τελευταίας πεντάδας από τον υπόλοιπο κορμό.

Το «πέντε στα πέντε» της αμέσως προηγουμένης εβδομάδας, που σημείωσαν οι γηπεδούχοι, διαδέχθηκε η «θορυβώδης» αποτυχία τους με τρεις ήττες τους και δύο ισοπαλίες, ενώ μετά τον βαθμό, που απέσπασε ο Επτάλοφος, η ουραγός Αργυρούπολη έμεινε η μόνη ομάδα με μονοψήφιο αριθμό βαθμών.

Περισσότερα

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]

Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]