Αθλητισμός

Σχολιασμός της 14ης αγωνιστικής της β΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

Ουδεμία μεταβολή για τα «καθηλωμένα» στον «βυθό» Π.Αγιονέρι και Πευκόδασος. Δεν σημειώθηκε καμμία ισοπαλία, με τους φιλοξενουμένους να «κατανικούν» τους γηπεδούχους

Ολοκληρώθηκε ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος β΄κατηγορίας, με τους πρωτοπόρους του α΄ομίλου Εθνικό Ν.Αγιονερίου και του β΄ομίλου Βάθη να επικρατούν εκτός έδρας, με το ίδιο αποτέλεσμα (1-0) των Βαλτοτοπίου και του δεύτερου Μεταλλικού αντιστοίχως. Πέντε νίκες έναντι μιάς, σε μιάν από τις σπάνιες φορές που έχει συμβεί αυτό.

Έτσι η ομάδα της Βάθης αύξησε ακόμη περισσότερο την απόστασή της από την ηττηθείσα του Μεταλλικού, την οποία πλησίασε κάπως η Μ.Στέρνα. Στον α΄όμιλο νίκησαν και οι τρεις ομάδες μετά την πρωτοπόρο, δηλαδή Τούμπα, Γρίβα και Μ.Λειβάδια, ενώ για πρώτη φορά κατεγράφησαν δύο νίκες «στα χαρτιά», αφού στην «προγραμματισμένη» των Μ.Λειβαδίων επί του αποσυρθέντος Ηλιολούστου προστέθηκε αυτή της Γρίβας επί του Ν.Γυναικοκάστρου, που δεν προσήλθε να αγωνισθεί.

Στον β΄όμιλο σημειώθηκε μεταβολή στην θέση του ουραγού, από την οποία «αποκολλήθηκε» το Κεντρικό μετά την νέα νίκη του («τεσσάρα» επί της Ξηρόβρυσης), αφήνοντας σ΄αυτήν το Κοιλάδι (ήττα στην Μ.Στέρνα).

Νίκη και για την Νίκη Ευκαρπίας, στο Πεδινό, ενώ χάρη στα δύο τέρματα, που σημείωσε, δεν υπάρχει πλέον ομάδα στον β΄όμιλο με μονοψήφιο αριθμό ενεργητικών τερμάτων.

Και από τους δύο ομίλους απουσίασε η ισοπαλία.
Ωστόσο αυτή προέκυψε στις νίκες μεταξύ… συνόλου γηπεδούχων και φιλοξενουμένων, που και στους δύο ομίλους σημείωσαν από δύο.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]