Αθλητισμός

Σχολιασμός της 14ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας ΕΠΣΚ

Ακόμη πιό μακριά από την τέταρτη θέση η πρώτη τριάδα του α’ ομίλου α΄κατηγορίας, όπου, εκτός από αυτήν, με νίκες συνέχισαν Μ.Στέρνα και Επτάλοφος. Επανήλθε στην κορυφή του β’ ομίλου το αήττητο Χορήγι, ενώ το Πολύπετρο «αναρριχήθηκε» στην τρίτη θέση. Βαθμολογικά κέρδη Πευκοδάσους και Π.Αγιονερίου. Καθολική απουσία της ισοπαλίας και από τα δύο πρωταθλήματα.

*Αμετάβλητη η κατάσταση στην κορυφή του α΄ ομίλου α΄ κατηγορίας, με τις τρεις πρώτες ομάδες της να συνεχίζουν με νέες νίκες. Μάλιστα, χάρη στην νίκη των προπορευομένων Λειβαδίων επί του τετάρτου Βαπτιστή, σε συνάρτηση και με τα «τρίποντα» των ισοβάθμων στην δεύτερη θέση Ποντιακού Ν.Σάντας, επί του ουραγού Κεντρικού, και Αλέξανδρου Κιλκίς, στις Καστανιές, η πρώτη τριάδα απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τον υπόλοιπο «κορμό».

Στην βάση βαθμολογικό όφελος αποκόμισαν Μ.Στέρνα, με την νίκη της στο Μαυρονέρι, και Επτάλοφος, με το «δυάρι» στην Δοϊράνη.

Οι τρεις νίκες των φιλοξενουμένων και οι δύο των γηπεδούχων «εκτόπισαν» εντελώς την ισοπαλία, ένα αποτέλεσμα που συνεχίζουν να αγνοούν Ποντιακός Ν.Σάντας, Αλέξανδρος Κιλκίς και Κεντρικό.

*Στον β΄όμιλο το Πολύπετρο επιβλήθηκε της Τούμπας, «αναρριχήθηκε» στην τρίτη θέση και εκτόπισε την ηττηθείσα από την κορυφή, στην οποία επανήλθε το αήττητο Χορήγι με «εξάρα» επί του Π.Γυναικοκάστρου.

Το Βαλτοτόπι υποχώρησε στην τέταρτη θέση μετά την ήττα του στο Π.Αγιονέρι, το οποίο υποσκέλισε την Γρίβα, που είχε την προγραμματισμένη ανάπαυλά της, ενώ την πρώτη τετράδα πλησίασε το Πευκόδασος με την νίκη του «στα χαρτιά» επί του ΑΟΚ Πολυκάστρου.

Επίδειξη ισχύος των γηπεδούχων, καθώς σημείωσαν τέσσερες νίκες επί ισαρίθμων αγώνων.

Έτσι, η 14η αγωνιστική ημέρα «σημαδεύτηκε» από την καθολική απουσία της ισοπαλίας και από τα δύο πρωταθλήματα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]